18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Silent Hill The Confined
Piotrcovianin • 2011-03-30, 17:11
Film na motywach klasycznego Silent Hill'a, stworzony w całości przez fanów serii.

Swoją drogą ciekawe czy doczekamy się pełnej wersji

Lepiej być mądrym po swojemu niż głupim po cudzemu.
Zgłoś
avenger1 2011-03-30, 17:48 2
konkretny filmik
Zgłoś
X................8 2011-03-30, 18:15 2
I to jest kurwa SADAOL! Piwo za muzyke.
Zgłoś
krzywy123321 2011-03-30, 18:42 6
srogo popierdolone ale takie właśnie ma być. Pozdrawiam wszystkich fanów serii
Zgłoś
Umahel 2011-03-30, 19:08 1
chore w chuj.. PIWO !
Zgłoś
pacol 2011-03-30, 20:19
A mi brakuje tych pięlęgniarek z silent hilla co miały wszczepiony czujnik światła.
Zgłoś
Endriu 2011-03-30, 20:30
Silent Hill to pokurwiona gra w chuj i za to ją lubie
Zgłoś
s................r 2011-03-30, 20:41
a ja se o filmie myślałam, i rozczarowałam się, że nie będzie kolejnej części
Zgłoś
Lumpy1 2011-03-30, 21:04
zesrałem się bardziej niż na pełnym filmie...
cudo!

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
D................r 2011-03-30, 21:21
Trzyma klimacik oryginału. Tylko czemu ta babka się tak drze? Bo chyba nie chodzi tu o tych popierdolonych inwalidów z czarną taśmą na ryju, nie?
Zgłoś
Jumbor 2011-03-30, 21:26
WYJEBANE W KOSMOS! Ciekawe czy ją potem wyruchał?

Jeśli masz coś zrobić jutro, zrób to pojutrze w ten sposób będziesz miał 2 dni wolnego.
Zgłoś
F................h 2011-03-30, 21:30
Jakie pojebane... I właśnie na to czekałem, więcej takich. Piwo
Zgłoś
czaro9 2011-03-30, 21:42 2
zastanawia mnie jakie zagrożenie może stanowić ślepy koleś jeżdżący na wózku i poruszający się na rękach i jeszcze gębę ma taśmą zaklejoną
Zgłoś
PsychoBoyJack 2011-03-30, 21:58 5
Jak widać w chuj talentów czeka na odkrycie lub marnuje się krecac niszowe produkcje, które być moze nigdy nie będą miały szansy ujrzeć światła dziennego a zamiast tego ogromne, wysokobudżetowe "hity" kręcą pajace którzy juz dawno sie wypalili i nic w branże nowego nie wniosą no ale jak już sie dorwali do koryta to nie odejda.
Zgłoś
Ciesin 2011-03-30, 22:14 1
Jak zrobią film na podstawie F.E.A.Ra to pogadamy. A tutaj nie ma się czym zachwycać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów