jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
bankurwazaco,
może z tego że ją wkręcili!!! bo jak byś nie zauważył to na tej maszynie się ćwiczy odwrotnie!!
może z tego że ją wkręcili!!! bo jak byś nie zauważył to na tej maszynie się ćwiczy odwrotnie!!
myslałem ze kloca walnie
a rude kobiety są zajebiste
To taka rozbieżność jak w przypadku homo:
pedały do gazu, lesby ok?
Skurwieljakichmalo widać eskpertem jest i nie słyszał o sklonie "dzien dobry". Laska robi poprawnie technicznie, zachowując naturalną krzywiznę kręgosłupa. Osobiście bym tego na maszynie nie robił z powódek higienicznych i preferencji wolnych ciężarów
Ogólnie fajna dupa
Ogólnie fajna dupa
fondas,
nie zmienia to faktu że to jest suwnica skośna, która jest przeznaczona do tego co na gifie!!
nie zmienia to faktu że to jest suwnica skośna, która jest przeznaczona do tego co na gifie!!
SkurwielJakichMało napisał/a:
bankurwazaco,
Obrazek
Sam miałem taką suwnicę od Marbo-Sport i wiem jak się na niej ćwiczy, co nie zmienia faktu, że poczucie humoru jest niezbyt górnych lotów u tych łepków. Jacy to oni pro-zaawansowani, trzeba się pośmiać, zamiast wytłumaczyć co i jak. Sami na utrzymaniu rodziców, spasione, spięte świnie 23-35lat. Biją koks, mają 168cm i ważą 120kg, a taka prawda, że ani nie są silni, ani nie są kulturystami, tylko tępymi przyjebami, myślącymi, że ktoś się ich przestraszy. Taka rzeczywistość na siłowniach panuje niestety, że albo przygłupie drechy, albo biznesmeni na bieżni w stroju za 1500zł.
@up
Chcieli zobaczyć wypiętą dupę niezłej laski i zobaczyli. O chuj ci chodzi człowieku?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Chcieli zobaczyć wypiętą dupę niezłej laski i zobaczyli. O chuj ci chodzi człowieku?
I już wiadomo czemu nam facetom tak się podobają rudowłose piękności
@up, prezerwatywy, tabletki lub w ostateczności powtórka z Madzią z sosnowca
masaq napisał/a:
na rudych facetów - zapamiętaj raz na ZAWSZE
a rude kobiety są zajebiste
Skoro tak twierdzisz...
Ps może za mocne , to na harda:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów