jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
fondas napisał/a:
Skurwieljakichmalo widać eskpertem jest i nie słyszał o sklonie "dzien dobry". Laska robi poprawnie technicznie, zachowując naturalną krzywiznę kręgosłupa. Osobiście bym tego na maszynie nie robił z powódek higienicznych i preferencji wolnych ciężarów
Ogólnie fajna dupa
Chciałeś zabłysnąć wiedzą, ale uwierz mi, że Ci nie wyszło.
Nie ma jak wylizać spoconą przez tysiące koksów mate , swoją drogą to albo jej się układa w dupsku albo nieźle śmiga przysiady (trudno powiedzieć).
Podziwiam kreatywność, w życiu bym nie wpadł, że tak można wykorzystać te maszynę. Widać zatem, że na widok kobitki mężczyzna wcale nie przestaje myśleć
ajajajajaj nie no nie wytrzymałbym, zajebałbym porządnego klapsa
chuj z tym, że bym po ryju dostał, warto by było
chuj z tym, że bym po ryju dostał, warto by było
1. Ma ktoś link do filmiku na yt, czy gdziekolwiek indziej, gdze by mozna personalia tej pani znaleźć
2. Tragicznie wykonuje te ćwiczenie.
Chodzisz na silownie 2 tygodnie? To jest całkiem popularne ćwiczenie.
2. Tragicznie wykonuje te ćwiczenie.
ZiębaKarol napisał/a:
Podziwiam kreatywność, w życiu bym nie wpadł, że tak można wykorzystać te maszynę. Widać zatem, że na widok kobitki mężczyzna wcale nie przestaje myśleć
Chodzisz na silownie 2 tygodnie? To jest całkiem popularne ćwiczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów