📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
z przyjemnością bym widział troszeczkę bardziej rozbudowaną wersję tej zabawki w motocyklu.
ile to ma kucy?
ile to ma kucy?
ile to ma kucy? pewnie więcej jak maluch z 750-ciu
Takie miniaturowe silniki to prawdziwe dzieło sztuki. Wielki szacunek dla konstruktorów takich cudeniek.
Brzmi ładniej niż silnik 1:1 w mojej astrze... so sad
takich modeli jest sporo, ale nie widzialem dotąd żadnego poza tym z filmiku który by rzeczywiscie działał, a nie był napędzany powietrzem
leewang napisał/a:
Tutaj miniatura V12
takich modeli jest sporo, ale nie widzialem dotąd żadnego poza tym z filmiku który by rzeczywiscie działał, a nie był napędzany powietrzem
Niedziela rano, klinując zimnym browarkiem zapierdalam o 8 rano kosić trawę kosiarką z takim czymś, ale bym wkurwiał ludzi. Jak tylko postawię dom i posadzę drzewo, bo mam nadzieje będę mieć syna.
Jeśli ktoś ma więcej takich filmików to wrzucajcie, albo jakieś linki do jutuba.
postawiłbym to sobie na biurku i cały dzień bym napierdalał symfonie.
Ayrton Senna
@ ~P@N K@C
I co teraz liczysz na miliony piw bo jesteś taki dowcipny ?
Podesłał linka do jutuba, no ja pierdole. O co więc chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów