Patola w golfie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Film ze środka: sadistic.pl/patola-vt528453.htm
Spar1988 napisał/a:
No i macie swojego pranka , każdy co napisał prank jest potwierdzonym niedojebem i nie powinien mieć prawa głosu wyborczego.
Każdy kto podszedł do tego sceptycznie ma mniejsze szanse, że ktoś go zrobi w chuja w życiu od tych co w to wierzyli bezkrytycznie. Fakt, że im się udało wyjść z tego wypadku jest niesamowitym fartem i takie sytuacje się bardzo rzadko spotyka. Dlatego ludzie, którzy w to uwierzyli są raczej z natury bardziej naiwni.
bakus1233 napisał/a:
Niby w co tam wykurwił? W drzewo? Samochód przywieziony na lawecie i sobie jaja robią.,,po takim uderzeniu w golfie nikt nie ma prawa żyć.
Na lawecie to wożą twój mózg
R7 napisał/a:
Na lawecie to wożą twój mózg
Jestem w stanie na lawecie tak "rozpakować" samochód na potrzeby takiego filmu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów