18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
TRQPL 2020-11-05, 11:07 20
Akumulator jest na handel

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
jimiq 2020-11-05, 11:10 6
git na końcu widać, że wszyscy żyją, po co drążyć temat
Zgłoś
Pitupitu 2020-11-05, 11:17 4
Wyklepie się i do żyda
Zgłoś
TytanowyRosomak 2020-11-05, 11:17 1
jimiq napisał/a:

git na końcu widać, że wszyscy żyją, po co drążyć temat

Jak znam życie ten co leży siedział z przodu po prawej stronie a chuj za nim pasów nie miał zapiętych więc pewnie w chuj obrażeń wewnętrznych i lipa jak nie zadzwonili po pomoc. Miałem podobny wypadek poldonem i też silnik wyjebało gość za mną wpadł na mnie i połamał mi trzy żebra, też by nie było przypału nie dzwoniliśmy po pomoc. sam ledwo do szpitala po 2h dojechałem.
Zgłoś
BrunerOvned 2020-11-05, 11:23 17
Ile on musiał zapierdalać na polnej drodze, żeby tak rozkurwić auto? Chyba że było złożone z dwóch...

Szczęścia więcej niż rozumu. I to kurwa duuuuużoooo więcej! Aż szkoda, że nic z tego nie nadaje się na harda

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Asuritta 2020-11-05, 11:30 5
dorwał bym i zabił za debilizm ... jebani idioci
Zgłoś
Coyot30 2020-11-05, 11:37 18
Ja pierdole! Serio , wy to tak na poważnie łapiecie?
Zgłoś
McQurwa 2020-11-05, 11:54 7
Co raz gorsze te pranki robią, spada od lat jakość trollowania

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
b................3 2020-11-05, 11:57 17
Niby w co tam wykurwił? W drzewo? Samochód przywieziony na lawecie i sobie jaja robią.,,po takim uderzeniu w golfie nikt nie ma prawa żyć.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2020-11-05, 12:26 48
bakus1233 napisał/a:

Niby w co tam wykurwił? W drzewo? Samochód przywieziony na lawecie i sobie jaja robią.,,po takim uderzeniu w golfie nikt nie ma prawa żyć.

Ty to chyba mało w życiu widziałeś.
Zgłoś
xxwolverinexx 2020-11-05, 12:31 2
muszę przyznać, że się uśmiałem
Zgłoś
Gienek86 2020-11-05, 12:40 14
TytanowyRosomak napisał/a:

Ty to chyba mało w życiu widziałeś.

cuda się zdarzają, ale tutaj chamy z wioski chciały ewidentnie nabrać Drozde i wygrać poloneza

nic nie widziałem nic nie słyszałem
Zgłoś
picolo 2020-11-05, 12:50
Tedej musi zapierdalać.
Zgłoś
purunkpustunk 2020-11-05, 12:54
Janusz wyklepie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów