Spokojnie można podkręcić głośność
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Spokojnie można podkręcić głośność
Ksiega ulicy mowi jasno: im dluzej w zlamanie sie wsluchujesz, tym wiecej radosci w tym odglosie czujesz
Ale piękny plask-trzask
Tak to jest jak się na zwolnieniu z WF-u siedzi całe życie,bo makijaż,bo buty kiecka....
Siłowanie na rękę to sam w sobie świetny test IQ. Kość może pęknąć niezależnie od tego czy jesteś silniejszy czy nie.
PaniDurst napisał/a:
Siłowanie na rękę to sam w sobie świetny test IQ. Kość może pęknąć niezależnie od tego czy jesteś silniejszy czy nie.
Podobnie jest z Porsche Panamerą GTS. Zaruchasz niezależnie od tego czy jesteś silny czy nie.
Pierdole nawet nie oglądam. Na sadolu są takie filmy jak Siłowanie sie na rękę, albo jakieś skejty czy inni od salt . Jadę dalej, ale piwo dam.
Oglądam wszystko na sadolu od srania na klaty po flaki na torach ale siłowania na łapkę nigdy, nie wiem jakoś mnie to przeraża i chuj.
1 do 0 dla pana w okularach .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów