Ludzie naprawdę nie piją mleka
Ludzie naprawdę nie piją mleka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tak samo obstawiałem. A to jednak rudy nie pił mlekaObstawiałem, że chudszemu pierdolnie łapsko. Kamerzysta pizda!
Ja tak samo obstawiałem. A to jednak rudy nie pił mleka
Budowanie kości zależy od pięciu składników, a mleko tylko pogarsza sprawę, bo zmniejsza wchłanialność jelitową (oblepia kosmki jelitowe kazeiną). Takie moje dwa groszę
Budowanie kości zależy od pięciu składników, a mleko tylko pogarsza sprawę, bo zmniejsza wchłanialność jelitową (oblepia kosmki jelitowe kazeiną). Takie moje dwa groszę
To raz. Dwa, że w siłowaniu na rękę liczy się w 99% technika, a nie siła. Na kości działają różne obciążenia, w zależności od tego, jak się ustawi rękę. Na przykładzie z filmu obaj popełnili ten sam błąd - za duża odległość między sobą, co wymusza złą technikę i sprawa, że na kości działają dużo większe obciążenia.
To raz. Dwa, że w siłowaniu na rękę liczy się w 99% technika, a nie siła. Na kości działają różne obciążenia, w zależności od tego, jak się ustawi rękę. Na przykładzie z filmu obaj popełnili ten sam błąd - za duża odległość między sobą, co wymusza złą technikę i sprawa, że na kości działają dużo większe obciążenia.
No co ty nie powiesz?
A to czemu wszyscy mistrzowie świata mają łapy jak bochny chleba, przedramiona i bicepsy jak moje udo?
To tylko lekki dodatek do 99% techniki?
No co ty nie powiesz?
A to czemu wszyscy mistrzowie świata mają łapy jak bochny chleba, przedramiona i bicepsy jak moje udo?
To tylko lekki dodatek do 99% techniki?
Mają takie łapy bo za dużo w dupe łykają xD
Ale fakt jest taki, że 90% w tych zawodach to technika. Mam znajomego który się zawodowo siłuje, ode mnie co prawda ma łapę większą ale typków na siłowni kładzie 4x większych od siebie Kiedyś mi parę sztuczek pokazał, i na serio przy odpowiednim ustawieniu reki używa się 50% mniej siły.
Mają takie łapy bo za dużo w dupe łykają xD
Ale fakt jest taki, że 90% w tych zawodach to technika. Mam znajomego który się zawodowo siłuje, ode mnie co prawda ma łapę większą ale typków na siłowni kładzie 4x większych od siebie Kiedyś mi parę sztuczek pokazał, i na serio przy odpowiednim ustawieniu reki używa się 50% mniej siły.
Ja nie mówię, że technika się nie liczy, tylko z tymi 90% to przesadziłeś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów