📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
2:27(naciskać) - słychać kaczkę
fajne dupki w uniformach weszły a poza tym chujowe.
Dobrze,że od września już tego chujstwa nie będzie. Ale znając żydów z TVNu to pewnie i tak ten pajac będzie znowu na siłe starał się byc smieszny w jakims innym badziewiu. Kurwa,gdzie te czasy kiedy Majewskie prowadził Cięcie-Gięcie w TVP 2. To było naprawdę śmieszne.
Będzie nowy program: ADHD TV, czyli jakby kontynuacja "Rozmów w Tłoku" i "Ale o co chodzi?". Tak, w TVN. Tak, z Majewskim.
no już tak nie pierdolcie, bo to, że Szymon był i jest chujowy to fakt. Ale Rozmowy w Tłoku akurat im wyszły. Aktorzy parodiujący Kaczora, Donalda czy gen. Jaruzelskiego i Wajdę byli świetni.
Nigdy do mnie nie przemawiał ten typ prowadzenia show.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów