Wincyj mógł sobie założyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ehh gdyby to nie było na suwnicy tylko na normalnych wolnych ciężarach to najwyżej wypierdoliłby do tyłu, a tak mało nie skręcił karku :V
He he i bardzo dobrze tylko pedały ćwiczą na tej gejowskiej suwnicy smitha. Porównywalne jest to tylko z vapowaniem czyli ciągnięciem pały...
To nie maszyna Smitha tylko tzw. Portal do Przyrostów, i to w wersji 3D w tym przypadku. To już nie żarty, z tego potężnego narzędzia trzeba umieć korzystać
Uwielbiam takich pozerów. Słuchaweczki do uszu, muzyka aj of de tajger i myśli debil, że podniesie pół tony stali
ty kurwo niewyedukowana
mierzyć siły na zamiary znaczy tyle samo co stawiać sobie za cel coś co jest jak najbardziej do wykonania, nie ma to nic wspólnego z jakąś wielką ambicją
mierzyć siły na zamiary znaczy tyle samo co stawiać sobie za cel coś co jest jak najbardziej do wykonania, nie ma to nic wspólnego z jakąś wielką ambicją
na maszynach smitha po bokach można ustawić takie blokady, że ciężar schodzi tylko do pewnego momentu... wymyślono to specjalnie na takie okazje, ale widocznie baran chciał popisać się głupotą w internecie.
BulaKG napisał/a:
ty kurwo niewyedukowana
A czy ciężar, który sobie dobrał był celem nieosiągalnym?
Patrząc na twoją wypowiedź można się domyśleć twojego wyedukowania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów