📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żeby być pilotem trzeba mieć jaja ze stali. Moje się nie nadają:/
Dałem piwo w ciemno. Jeżeli chodzi o siły powietrzne to zawsze mam ciary jak oglądam materiały na ten temat, a gdy jestem na Air Show czy innych tego typu imprezach to sikam ze szczęścia słysząc ryk silników odrzutowych. Wielki szacunek dla pilotów i mimo wszystko cholernie im zazdroszczę tego co robią !!!
Z tymi jajami to tak nie dokońca, najgorzej mieli, mają i mieć będą żołnierze piechoty.
Piloci to oczywiście wojskowa elita, ale nie są narażeni na tak wiele niebezpieczeństw jak ich koledzy na lądzie
Piloci to oczywiście wojskowa elita, ale nie są narażeni na tak wiele niebezpieczeństw jak ich koledzy na lądzie
@up No, ale fakt faktem taki pilot zestrzelony gdzieś nad terytorium wroga to jest w głębszej dupie niż piechota.
31 Bazy Lotnictwa Taktycznego w Łasku? od kiedy? Poznań-Krzesiny jak już - wiem bo służyłem i pilnowałem nawet tych naszych cudownych, używanych i zużytych, ciągle się psujących F16.
w Łasku jest 32 Baza Lotnictwa Taktycznego
w Łasku jest 32 Baza Lotnictwa Taktycznego
zanim zacznie sie wojna to z takich baz zostana tylko zgliszcza wiec pompowanie kasy w takie oczojebne cacka to wyrzucanie kasy w bloto, pierwsze co potencjalny wrog zaatakuje to wlasnie takie miejsca, pomijajac fakt ze mamy tego tak malo ze chuja nam to da, chybaze bysmy walczyli z litwa, lotwa, czechami itp
łap 20te miłego na głównej
łap 20te miłego na głównej
2 tys chłopa na trzy F-16? :O
"Po co mam się kłócić z człowiekiem jeśli mogę go zabić?"
Wpadnie kilkanaście samolotów na tych dwóch i cały system obrony powietrzenej leży.
Chuj że podobno w tych naszych f16 nie działa system przyjaciel czy wróg ale to tam szczegół .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów