Rarytas
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Sadistic pełną parą.
wole wiglotne, a nie rozpalone piczki Tak jakoś...
Baalp napisał/a:
wole wiglotne, a nie rozpalone piczki Tak jakoś...
A jak są wilgotne a nie rozpalone nie zawsze jedno idzie w parze, wilgoci możesz dodać od siebie...
Modliszka napisał/a:
wilgoci możesz dodać od siebie...
i skonczy się becikowym? W sumie zawsze 1k pln do przodu
Kobieta powinna byc rozpalona, a piczka wilgotna
Baalp napisał/a:
i skonczy się becikowym? W sumie zawsze 1k pln do przodu
Kobieta powinna byc rozpalona, a piczka wilgotna
Czyli juz jakieś doświadczenia w tym temacie miałeś
Modliszka, YYYY a Ty nie? To co robiłaś z tymi partnerami pod pluszkami?
Baalp napisał/a:
Modliszka, YYYY a Ty nie? To co robiłaś z tymi partnerami pod pluszkami?
YYYY miałam< pytam Ciebie bo tak nieinnie wygladasz > a panowie pod pluszakami znaleźli sie juz po wszystkim i za wiele juz nie zrobią
niewinnie... pozory często mylą Smaczni byli Ci panowie? Wilgotni? Prawdziwe rarytasy?
Baalp napisał/a:
niewinnie... pozory często mylą Smaczni byli Ci panowie? Wilgotni? Prawdziwe rarytasy?
Ehhh te pozory, zgodzę sie z Tobą. Czasem wydaje się nam ze wszystko jest super a jak przychodzi co do czego to
W moim przypadku to tylko i wyłącznie rarytasy pod każdym względem
Ja kiedyś jak grałem w Simsy ale jeszcze 1 to robiłem " imprezę" zapraszałem mieszkańców miasta z 3 razy, aby było jak najwięcej i po czym jak byli ludzie sprzedawałem drzwi I tam byli do tego kominek blisko półki i Po nich i w ten sposób miałem chyba 25 nagrobków koło domu. i przy włączeniu gry wyskoczył błąd że "coś tam brak mieszkańców miasta czy coś takiego"
W te wersje miałem okazje "pograć" ale OMFG to nie jest gra xD Wolę gry akcji lub przygodowe.
W te wersje miałem okazje "pograć" ale OMFG to nie jest gra xD Wolę gry akcji lub przygodowe.
Modliszka napisał/a:
W moim przypadku to tylko i wyłącznie rarytasy pod każdym względem
Teraz się mówi Ciacho heheh Ale czy wilgotne?
Baalp napisał/a:
Teraz się mówi Ciacho heheh Ale czy wilgotne?
Ja to stara jestem, nie znam młodzieżowego slangu
Czy byli wilgotni ??? a mogli być ? ten przywilej należy do kobiet
Modliszka napisał/a:
Czy byli wilgotni ??? a mogli być ? ten przywilej należy do kobiet
To nie nawilżyłaś ich przed konsumpcją?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów