18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sinead (Shuhada) O'Connor
freaky • 2018-10-27, 9:51
Daję do absurdów, bo to (zjawisko) przeczy jakiejkolwiek logice i niestety zatacza coraz szersze kręgi.

Znana irlandzka piosenkarka, która jeszcze nie tak dawno skrytykowała Kościół katolicki za negatywny stosunek do kwestii homoseksualizmu- „Nauczanie przeciwko homoseksualizmowi jest bluźnierstwem”- właśnie przeszła na islam.

"Jestem dumną muzułmanką"- Pierdoli od rzeczy artystka.

"Jest to naturalny wniosek każdej inteligentnej podróży teologa. Wszystkie pisma prowadzą do islamu, co powoduje, że wszystkie inne pisma święte są zbędne"- oświadczyła na Twitterze.

W dalszych postach Sinead O'Connor opublikowała zdjęcia w hidżabie. Zmieniła także nazwę profilu.

A tutaj wyśpiewuje azan, czyli wezwanie wyznawców islamu do modlitwy.

ukryta treść

Sinead chyba jeszcze nie wie jaki stosunek ma islam do zadeklarowanych biseksualistek, takich jak ona.
Zgłoś
C................s 2018-10-27, 10:05 2
Za dwa trzy lata stwierdzi że to nie dla niej i dalej będzie poszukiwać odpowiedniej dla niej wiary a super postępowi islamiści oderżną jej ten pusty sagan...

Zgłoś
d.rahowa 2018-10-27, 10:10
Tępa dzida!
Zgłoś
SuchyHarry 2018-10-27, 10:18
Przecież ona była, jest i będzie pojebana... Co tu dużo gadać?

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-10-27, 10:33
Ładnie śpiewa...
Zgłoś
skywalker75 2018-10-27, 10:40 1
Można oczywiście napisać, że jest jebnięta co jest zgodne z prawdą i tyle, ale to jest o wiele poważniejsze niż niektórym się wydaje. To jest osoba publiczna, mająca rzesze fanów, od lat gardząca religią chrześcijańską, wojująca feminazistka. Daje teraz przykład, z którego wiele kobiet lub innych jakichś półmężczyzn skorzysta i postąpi tak jak ona... to nic innego jak kolejny kamyczek lub w tym przypadku kamlot do upadku zachodniej cywilizacji . Kiedys jakieś 25 lat temu nawet jej słuchałem... no ale Hitlera też wybrano demokratyczne. Taaa

czarna fortuna
Zgłoś
żmij 2018-10-27, 11:09 3
freaky napisał/a:

"Jestem dumną muzułmanką".

Literówka.
Winno być "jestem durną muzułmanką".
Tak patrzę na jej zapity ryj i myślę sobie; ciekawe, czy wie, że muzułmance nie wolno chlać gorzoły?

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
sir_rolu 2018-10-27, 11:13
Pojebana baba i tyle baba bez bolca dostaje pierdolca ..
Zgłoś
martinkane 2018-10-27, 11:30
Kurwa... kiedy człowiek myśli, że już widział wszystko......... to trafia na takie coś... ja pierdolę.Przecież jej muzułmańscy koledzy ruchają kozy i małych chłopców, kobiety owlekają w szmaty i traktują jak gówno. A pedałów zrzucają z kilku pięter, dziwne to wszystko. feministki i innego rodzaju dewianci będą pierwsi skracani o główkę przez czarną islamską zarazę.
Zgłoś
Cezz999 2018-10-27, 11:44
No ostro jej na beret siadło... przykra sprawa.
Filmik z 2017, ale rzuca nieco światła na jej 'logikie'

Zgłoś
martinkane 2018-10-27, 11:48
Cezz999 napisał/a:

No ostro jej na beret siadło... przykra sprawa.
Filmik z 2017, ale rzuca nieco światła na jej 'logikie'

Jeśli chce coś zrobić pożytecznego dla świata to niech się feministyczna pinda powiesi.
Zgłoś
Cezz999 2018-10-27, 11:59
martinkane napisał/a:

Jeśli chce coś zrobić pożytecznego dla świata to niech się feministyczna pinda powiesi.

Mi się wydaje, że ona chce odciąć sobie łepetynę... więc szuka 'pomocy'.
Zgłoś
TB303 2018-10-27, 14:58
To ćpunka i alkoholiczka w jednym, więc czego się spodziewaliście?
Zgłoś
T................h 2018-10-27, 17:29 1
Kto to jest? Po za tym że, zgadując z nazwiska, konstruuje bomby dla IRA.
Zgłoś
Ronoaro 2018-10-27, 20:15 2
Do trzech chorób psychicznych, narkotyków i alkoholu dorzuciła jeszcze islam--- coś czuję, że będziemy z niej mieli jeszcze pociechę na portalu.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów