W/g opisu złodziej wymagał karetki, z której zresztą zwiał, aby uniknąć aresztowania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
W/g opisu złodziej wymagał karetki, z której zresztą zwiał, aby uniknąć aresztowania.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A od kiedy nie można pożyczać aut??
Pralpunkt napisał/a:
Fejk jak huj
Biały kradnie czarnemu auto
Ni huja
Ja myślę ze panowie bawią się ja tobą a ty mną albo prowokacja blm
I tak naprawdę ten biały to czarmy a czarny to biały
Ybać_pis_forever_ziomek napisał/a:
A od kiedy nie można pożyczać aut??
Pożyczaj, mam głęboką nadzieję, że kiedyś trafisz na autko z deską na siedzeniu przykrytą pokrowcem. W desce wbite wyprostowane haki wędkarskie z zadziorami. Takie haki wchodzą w kości jak w masło. Natomiast nie sposób je łatwo wyjąć.
Juzwa napisał/a:
Pożyczaj, mam głęboką nadzieję, że kiedyś trafisz na autko z deską na siedzeniu przykrytą pokrowcem. W desce wbite wyprostowane haki wędkarskie z zadziorami. Takie haki wchodzą w kości jak w masło. Natomiast nie sposób je łatwo wyjąć.
Masz opatentowane czy mozna korzystac z pomysłu??
chetnie zobaczyłbym fotki takiego immobilizera
Co tu się odjebało? Kolory skóry pomylili
Pralpunkt napisał/a:
Fejk jak huj
Ni huja
Na usta ciśnie mi się tylko jedno zdanie:
WHITE LIVE MATTERS!
Brak blachy z przodu to zupełny przypadek?
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
chetnie zobaczyłbym fotki takiego immobilizera
Jako pierwszy zastosował to w latach 70 jakiś Angol, któremu kilka razy ukradli auto. Nie były to haki wędkarskie tylko gwoździe wbite w deskę. Złodziej ponoć wezwał pomoc wrzaskiem z sąsiedniego hrabstwa. W Polsce jest to zabronione jak wszystkie pułapki.
Jakby ktoś "pożyczył" moje auto, zajebałbym mu młotkiem w ciemię.
Pralpunkt napisał/a:
Fejk jak huj
Ni huja
Może to od tylu jest puszczone?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów