Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tyle że zgaduję że ta laska potrafi trafić do kibla a nie na deskę. Może i macie lepsze przyrządy celownicze ale nie potraficie z nich korzystać (w żaden sposób ).laski leją jak krowy, dosłownie, bardziej obleśnie jak faceci którzy wystawią tylko ogonki
nie potraficie z nich korzystać (w żaden sposób ).
Życzę Ci, abyś spotkała chłopaka, który pokaże do czego służy narzędzie tortur. Będziesz o nim myśleć non stop. Wtedy wspomniesz moje słowa i w głębi duszy mi podziękujesz...
Błee, szczochy i gówno to coś czego zupełnie nie trawię. Do działu z fekaliami z tym, ustawiłam wyłączenie tego szajsu.
Tyle że zgaduję że ta laska potrafi trafić do kibla a nie na deskę. Może i macie lepsze przyrządy celownicze ale nie potraficie z nich korzystać (w żaden sposób ).
Przy sikaniu deskę się podnosi, wie to kazdy normalny facet.
"Kiedyś normą był ogół, a nie margines." — B. SmoleńPrzy sikaniu deskę się podnosi, wie to kazdy normalny facet.
Błee, szczochy i gówno to coś czego zupełnie nie trawię. Do działu z fekaliami z tym, ustawiłam wyłączenie tego szajsu.
Tyle że zgaduję że ta laska potrafi trafić do kibla a nie na deskę. Może i macie lepsze przyrządy celownicze ale nie potraficie z nich korzystać (w żaden sposób ).
Jak ci chłop minetę robi to też się zastanawiasz czy odrobinę moczu popuściłaś ?
To ich nie pij i nie jedz a dolegliwości same przejdą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów