📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś jeszcze obsypał go panierką z proszku gaśniczego . J
widać ogólne wkurwienie hindusów chcą się dostac do domu a tu jakis ciapak leży sobie na dachu pociągu
leonidkacap napisał/a:
widać ogólne wkurwienie hindusów chcą się dostac do domu a tu jakis ciapak leży sobie na dachu pociągu
Albo pod kołami.
Samuel L. Jackson w kinie akcji
We Wrocławiu mamy już sporo Hindusów. Czekamy na pokaz! Może tramwaje zaczną jeździć o czasie.
Jestem pewien że to już jest na sadisticu. Ostatnio dużo dupli się wrzuca, ale nie chce mi się szukać.
Karaluchy chyba są bardziej zorganizowane i pewnie uratowałyby ziomka gdyby wpadł w takie tarapaty
Pewnie mu życie przeleciało przed oczami i stwierdził, że nie miało żadnego sensu, więc w końcu złapał za właściwe kable.
Położył się na dach pociągu i atencji szukał, na szczęście Kriszna zafundował mu nowe wcielenie.
AlbertoNihilo napisał/a:
Jestem pewien że to już jest na sadisticu. Ostatnio dużo dupli się wrzuca, ale nie chce mi się szukać.
Nie, to po prostu hindusi i ich tradycje.
Ewidentnie mają pociąg do prądu.
Słychać 2 strzały, czyli jednak są trochę humanitarni, że go dobili, by się nie męczył.
Duczki1234 napisał/a:
Ktoś jeszcze obsypał go panierką z proszku gaśniczego . J
I to jest coś czego nie widuje się w filmach z info i reszty gownem płynących gówno stanach.
Trzeba być debilem aby gołymi ręcami próbować ściągnąć facia z dachu kiedy ten wymachuje łapami w kierunku przewodów. Zresztą nawet gdyby był trupem, w trakcie ściągania łapa mogłaby powędrować w górę i o coś zawadzić. Pieprzyć ratowanie, bezpieczeństwo ratownika na pierwszym miejscu. Trzeba wziąść gumowe rękawice elektryczne (a że się na tym nie znam więc bez dobrze oznakowanej etykiety rękawicom nie zawierzę) albo przynajmniej kija — a co z tego że gościu się dosmaża, ja staram się zachować najwyższe dobro — czyli moje.
Co. Za. Tępaki. Jebane.
Gościu się jara, bo nie opuszczono drugiego pantografu. One są zazwyczaj ze sobą połączone, więc jak jeden dotyka przewodów, to drugi też jest pod prądem. Debil próbuje go ściągnąć za nogę, chociaż widzi ze może być bogaty w prąd bo jest napięty jak chuj młodego pierwszy raz przy gołej babie.
Gościu się jara, bo nie opuszczono drugiego pantografu. One są zazwyczaj ze sobą połączone, więc jak jeden dotyka przewodów, to drugi też jest pod prądem. Debil próbuje go ściągnąć za nogę, chociaż widzi ze może być bogaty w prąd bo jest napięty jak chuj młodego pierwszy raz przy gołej babie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów