📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa, jak mnie wkurwiają te ameby umysłowe co nie wiedzą, że kąt widzenia kamery to 180 stpnio wiec
gdy kamerzysta wykonał obrót o 180 stopni to wyglądało to tak jak wykonał pełny obrót wokół swojej pioniwej osi
a sam post zasługuje na piwo
gdy kamerzysta wykonał obrót o 180 stopni to wyglądało to tak jak wykonał pełny obrót wokół swojej pioniwej osi
a sam post zasługuje na piwo
pięknie usiadł
Widać, że fejk, a jaracie się jak dzieciaki z TikToka.
Skojarzyło mi się syrenką. Pierwsze miały drzwi otwierane w odwrotną stronę, niż dzisiejsze pojazdy. tzw. muchołapki. Mozna było na gazie zgarnąć pacjenta do środka, o ile przeżył.
Jak to baba. Jakby siedziała w kuchni to nigdy by do tego nie doszło.
klawyzwawy napisał/a:
Widać, że fejk, a jaracie się jak dzieciaki z TikToka.
fejk to cie spłodził baranie.
genialne ujęcie obejrzałem pare razy
Fajnie się zgrał z tym żulem. Ale śmieć który otworzył drzwi powinien dostać taki wpierdol, że następnym razem potrzebowałby asysty żeby się odlać.
Sk8 w sensie SkOSIEM bo on azjata czyli skosiem pojechał a nie skosem. Kurwa genialne w swojej prostocie i nikomu nie trzeba tłumaczyć aby zrozumiał.
Z jakiego kurwa powodu? Patrz gdzie stoi samochód. Nie ma prawa mieć po swojej stronie pojazdu bo jest chodnik. Do tego stoi tuż za jakimś znakiem więc i stamtąd pieszego nie będzie. Z jego punktu widzenia nikogo na chodniku nie ma aż tu jakiś dzban na rolkach (czyli pieszy) wypierdala z chodnika na ulicę na skrzyżowaniu i po kilku metrach chce wrócić na chodnik między znakiem a samochodem. Samochodem który kurwa nie jest zaparkowany na godziny tam tylko na chwilę bo to ulica więc jak już tak odpierdala na rolkach łamiąc przepisy powinien był przewidzieć, że z takiego samochodu może ktoś wyjść albo do niego wejść.
Cytat:
Fajnie się zgrał z tym żulem. Ale śmieć który otworzył drzwi powinien dostać taki wpierdol, że następnym razem potrzebowałby asysty żeby się odlać.
Z jakiego kurwa powodu? Patrz gdzie stoi samochód. Nie ma prawa mieć po swojej stronie pojazdu bo jest chodnik. Do tego stoi tuż za jakimś znakiem więc i stamtąd pieszego nie będzie. Z jego punktu widzenia nikogo na chodniku nie ma aż tu jakiś dzban na rolkach (czyli pieszy) wypierdala z chodnika na ulicę na skrzyżowaniu i po kilku metrach chce wrócić na chodnik między znakiem a samochodem. Samochodem który kurwa nie jest zaparkowany na godziny tam tylko na chwilę bo to ulica więc jak już tak odpierdala na rolkach łamiąc przepisy powinien był przewidzieć, że z takiego samochodu może ktoś wyjść albo do niego wejść.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów