Kontra Pszczoła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@up
równie dobrze pasuje tutaj ten tekst :
Mój jest ten kawałek podłogi,
Nie mówcie mi więc, co mam robić!
czyli ni chuja
równie dobrze pasuje tutaj ten tekst :
czyli ni chuja
@up
przesadzasz, przytoczona piosenka przez kolegę Dextera pasuje, gdyż pajączek ma naprawdę oczy przykuwające uwagę, choćby z powodu na ich niebagatelną liczbę, no i faktycznie są czarne.
przesadzasz, przytoczona piosenka przez kolegę Dextera pasuje, gdyż pajączek ma naprawdę oczy przykuwające uwagę, choćby z powodu na ich niebagatelną liczbę, no i faktycznie są czarne.
A Ci tu z piosenkami...
nienawidze kurw tych skurwoli pszczol os szerszeni nawet baki i trzmiele mnie wkurwiaja wiec piwo za filmik ;D
Przecież odklepała... :/
Niesamowite ujecia, po prostu jestem pod wrazeniem! Piffko leci jak nic
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów