Sam jesteś cipa, a twojego pieska powinni odjebać zaraz po urodzeniu, najlepiej razem z tobą.
Jak mnie wkurwiają takie pokurwione matoły, co szpanują, że miały kochanego pieska, co rozpierdalał wszystko co żywe dookoła, jaki on fajny był, przedłużał mi kutasa i dzięki temu wśród innych ludzi czułem się prawie na równi z nimi, jakbym miał ciut lepsze dzieciństwo, to bym chyba nawet takiego nie potrzebował...
I każdemu takiemu pojebowi życzę z osobna, żeby te ich cudownie agresywne zwierzątka kogoś uchlały w nogę, a poszkodowany niech ich kurwa gania po sądach do usranej śmierci, aż wypierdoli ich z każdego grosza, który ukryją w swym wynicowanym odbycie, wtedy nauczą się puszczać psów samopas i nie uczyć ich agresywności.
dlatego ja przedluzam sobie kutasa samym soba, osobiscie rozkurwiam kotom łby i napierdalam butem, nie potrzebuje do tego zadnego psa
cipa z jamnika. jamniczka, którą miałem x lat temu nie stałaby tak po prostu przy małym kocie. jedno szarpnięcie i po nim. z dużym pobawiłaby się dłużej, wiem bo widziałem nie raz jak zostawia znokautowanego lub nieżywego futrzaka. była super jamniczką, ale niestety trzeba było ją uspać, bo kręgosłup jej wysiadł od chodzenia po schodach
O kurwa typek was podkrecil a wy to lykneliscie, co za glaby.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów