ach ci PRAWDZIWI Amerykanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajna dupa
ciekawe ile psów zeżarła
he he, znam to z autopsji:
-ooo, where are you from?
-from Poland.
-why did you came here?
-because I could...
-from Poland.
-why did you came here?
-because I could...
Ja tego już nie pojmuje. U tych żółtków ciężko nawet wiek rozpoznać, mi to ona na 50 lat wyglądała po czerepie ;/
@kubis 987 moze i 50 ale patrz jak sie trzyma
spojrz na amerykanki czy inne, ich nogi sa jak korpus tej azjatyckiej laski
spojrz na amerykanki czy inne, ich nogi sa jak korpus tej azjatyckiej laski
paczta kurwa już nawet nie można się spytać o pochodzenie, wielmożne dupy się obrażą bo ktoś odróżnia ich od innych. biali to biali, żółtki to żółtki i co się kurwa pizdooka ciska że ktoś zwraca uwage i miły może chce być i pokazać że trochę kojarzy wschodnią kulturę. Obraza majestatu. Ten jej wytrzeszcz normalnie aż się prosi o nokaut. Drze jape jak na bazarze i chuj można zrozumieć przez ten jej mandaryncki dialekt.
A idź pan panie z takim tym...
A idź pan panie z takim tym...
@up jakie pochodzenie? Jej prababcia była z Korei, ale dziadkowie i rodzice już urodzili się gdzie indziej. To się nazywa mieć korzenie, a niekoniecznie idzie w parze z koreańską tożsamością narodową. Gdyby Twoja rodzina od 3 pokoleń żyła np we Francji to na bank byś uważał się za Polaka, wpierdałał schabowe na obiad a na pytanie skąd jesteś odpowiadał, że z Polski.
Adulka napisał/a:
he he, znam to z autopsji:
-from Poland.
-why did you came here?
-because I could...
Jeśli już to Why did you COME here?
W jakim kraju żyjesz, że zadają Ci takie pytania? To jest zwyczajnie niegrzeczne, przynajmniej zadane w takiej formie.
A w ogóle jeśli ktoś jest już koniecznie ciekaw skąd pochodzi/jakie ma korzenie druga osoba, bo na przykład ma obco brzmiące imię lub nazwisko najlepiej zapytać What's your background?. Najbardziej adekwatne w przypadku ludzi, którzy mają jakieś obce korzenie ale daleko w przeszłości.
I to smutne, że większość Amerykanów i Kanadyjczyków nie zdaje sobie sprawy, że oni też są imigrantami, a właściwie potomkami imigrantów. Z drugiej strony Indian zostało tak mało i siedzą pozamykani w rezerwatach, że nie ma im kto tego przypominać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów