W odcinku 5x14 South Park sytuacja prawie identyczna, jak ta, o której było głośno w Polsce jeszcze nie tak dawno temu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W odcinku 5x14 South Park sytuacja prawie identyczna, jak ta, o której było głośno w Polsce jeszcze nie tak dawno temu...
Tagi: katarzyna w :: wypadek :: rutkowski :: mała magda
Ciekawe tagi.
Ciekawe tagi.
ale bzdety, jej historia nie jest czymś nadzwyczajnym tylko media robią z niej wyjątkową a wy jak pojebani to łykacie.
Cytat:
ale bzdety, jej historia nie jest czymś nadzwyczajnym tylko media robią z niej wyjątkową a wy jak pojebani to łykacie.
Ojej, serio? Kurczę. Trza to przemyśleć.
A odcinek moc, ha ha!
jak to kurewsko mocno pasuje do tej sytuacji ...
Cytat:
Z tego co pamiętam to mama Buttersa spuściła go w samochodzie do rzeki/jeziora bo widział jak ojciec wali sobie gruchę po seansie w kinie dla homosiów. No ująłeś to świetnie, sytuacja prawie identyczna.
edit: kurwa wypowiedziałem się zanim obejrzałem film, głupio mi teraz i zwracam honor.
Ta cała sytuacja to tylko próba odwrócenia uwagi od na prawdę ważnych spraw w naszym państwie. W Polsce ginie dużo dzieci, ale o tym aż tak się nie mówi. Nie dajcie się manipulować, przestańcie oglądać tyle telewizji...
Prawie identyczna, pod warunkiem że mąż Katarzyny W. uprawiał seks ze swoimi kumplami z siłowni, a Katarzyna W. w przypływie szału wrzuciła córkę do rwącego potoku
chodzi o ogolną sytuacje a ni o fakty tu dziecko mialo byc zabite a w przypadku Katarzyny to byl wypadek, ale tak samo zostala sprawa rozdmuchana przez media ze stala sie az smieszna. Jak zobaczylam ten odcinek, to bylo mi zal dziecka, ale bardziej chcialo mi sie smiac z glupoty ludzkiej.
Co Wy? Przecież to jest odnośnik do sytuacji 1995 roku, kiedy to Susan Smith zabiła swoje dzieci, w taki sam sposób jak tu matka Buttersa, spuściła je w aucie do rzeki, a potem płakała w tv, że jej dzieci porwał jakiś murzyn, no ale w końcu się przyznała... Co do znanej w mediach Katarzyny W. , to jedyna zbieżność to, to że kłamała.... Choć nie powiem od pierwszego dnia, sprawy Katarzyny i Susan wydawały mi się podobne....no ale nie mi oceniać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów