Ma ktoś link do całości? I nie, kolega nie pytał. Chcę se zwalić jak prawdziwy facet. Póki rodziców nie ma w domu.
Prawdziwy facet ma swoje mieszkanie lub dom.
Proszę o namiary tego kurwiszcza
Edit:
Sam se znalazłem wpiszcie w google "littledarkagex" to wam wyskoczy ta dziwka
Jak tam? Zjechane już? To tera PA NA TO! TO JEST TRANSIK. W googlach jest napisane. No chyba , że właśnie to wyczaiłeś i dlatego pytasz.. PYTasz
Ten zez to naturalnie czy choroba zawodowa? Może zawsze wpisać w zasiłku na rentę.
to fetysz zwany ahegao, a coraz więcej kurwiszonów to podłapało i ciągle to robi
Jak tam? Zjechane już? To tera PA NA TO! TO JEST TRANSIK. W googlach jest napisane. No chyba , że właśnie to wyczaiłeś i dlatego pytasz.. PYTasz
Co ty pierdolisz jak ona normalnie cipe ma
Przecież to facet, w dodatku paskudny. Co to za moda na robienie zeza, teraz podniecające jest jak się rucha typiare co wygląda jak upośledzona umysłowo i krzywi ryja w ten sposób? Tragedia dzisiejsze kanony piękna to porażka
To jest baba... Ten wyżej co pisze że to chłop to nie rozumie angielskiego
Ma ktoś link do całości? I nie, kolega nie pytał. Chcę se zwalić jak prawdziwy facet. Póki rodziców nie ma w domu.
prawdziwy facet nie mieszka z rodzicami więc chuja z ciebie facet...
Mnie się wydaje że ta moda na zeza jest podłapana z hentai, mam parę i często panie jak są jebane to robią zeza i wywalają język.
wiesz dlaczego ? bo ćwiczą downa ... i do jebania tylko do tego się nadają
camwhores.tv/videos/6520152/littledarkagexe-2021-02-21-way-too-deepthroat/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów