📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Proszę o namiary tego kurwiszcza
Edit:
Sam se znalazłem wpiszcie w google "littledarkagex" to wam wyskoczy ta dziwka
Edit:
Gdy kobieta jest pusta nic nie wniesie do związku a chce mieć wygodne życie mieszkanie typa, jego auto i kasę na swoje wydawanie to robią takie rzeczy... obciąganie i ciałem płacą za naszą kasę i ciepło ... kobiety takie są puste dlatego takie bierzemy tylko do 27 roku życia potem wywalamy! bo nie warto życia sobie spierdolić!
Asuritta napisał/a:
Gdy kobieta jest pusta nic nie wniesie do związku a chce mieć wygodne życie mieszkanie typa, jego auto i kasę na swoje wydawanie to robią takie rzeczy... obciąganie i ciałem płacą za naszą kasę i ciepło ... kobiety takie są puste dlatego takie bierzemy tylko do 27 roku życia potem wywalamy! bo nie warto życia sobie spierdolić!
A potem bierzesz kolejne przeorane ...
Ten zez to naturalnie czy choroba zawodowa? Może zawsze wpisać w zasiłku na rentę.
Bliżej temu dildosowi do rozmiaru mojej nogi niż kutasa zaśniesz i jak wąż zacznie Cie opierdalać. Straszne.
Ma ktoś link do całości? I nie, kolega nie pytał. Chcę se zwalić jak prawdziwy facet. Póki rodziców nie ma w domu.
Bonifacy69 napisał/a:
Proszę o namiary tego kurwiszcza
Edit:
Tragedia
Obleśne kurwiszcze. Ohydne spompowane wary, kolczyki w ryju i brwi robione flamastrem. Oby dostała raka krtani od tego wpychania dildosów do mordy.
Przynajmniej wie co w życiu chce robić i w czym się spełnia. Wie że nie nadaje się do roboty umysłowej to przynajmniej kabana dobrze opierdoli a zez widocznie jest chorobą zawodowa
No cóż, każda ma jakiś cel w życiu. Jedna będzie się uczyć dniami i nocami aby dostać się na wymarzone dobre studia, druga będzie ćwiczyć pływanie żeby wygrać zawody, a dla trzeciej życiowym osiągnięciem będzie wyzbycie się odruchu wymiotnego
Zakapturzony_Nalesnik napisał/a:
Ten zez to naturalnie czy choroba zawodowa?
Jakiś nowy trend wśród kamerkowych kurwiszonków. Nie wiem o co w tym chodzi i komu się to podoba, wiem za to tyle, że tylko skończone pizdy płacą tym panienkom, zamiast iść normalnie na kurwy jak normalny człowiek.
EDIT: już trochę znam sadolowych wesołków, więc uprzedzę was gówniaki: nie, nie płacę panienkom na kamerkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów