📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym tak ładnie rysować.
cherry007 napisał/a:
Chciałbym tak ładnie rysować.
Ja też
Nawet za czarne linie nie wyszedł kolorując , ja tak nie umiem
Tak patrze i mogę szczerze bez ironii powiedzieć, a właściwie napisać, że młody ma lepszą technikę o niebo niż Najman.
@upup o co chodzi z tym motorem na ostatnim gifie, opętany jakis
Kraken17 napisał/a:
Szczerze to młodemu dobrze te kopnięcia wychodzą
Najman i tak by z nim przegrał
CyganPodOknem napisał/a:
@upup o co chodzi z tym motorem na ostatnim gifie, opętany jakis
chodzi ze motocykl ma dupeczkę (żonę) i wraca po robocie na chatę, wita się z żonką a ona w łóżeczku oddaje się facetowi (Mike - to jego imię - czytaj majk). Słowem zdradza go. A później jak motocykl jest w robocie ogarnia, że Mike siedzi na trybunach i jedzie mu wpierdolić. Pozdro
Czyżby ktoś młodego muay thai uczył? o.O nawet ze skrętem jebany kopie
Wkurwia mnie to bezstresowe wychowanie. Patrze i widzę na ulicach te głupie matki czy też głupich ojców. Bachor robi co chce, rodzice z tego się jeszcze śmieją bo sobie dzieciaczek kurwa zabawę dobrą znalazł. Chuj że niszczy coś, przeszkadza innym, drze tą mordę. Idzie taka w pizdu jebana rodzinka przez przejście dla pieszych na czerwonym albo w miejscu do tego nie wyznaczonym. Dziecko chłonie takie coś i potem sam zakurwia na czerwonym czy też poza przejściem po czym słychać w telewizji:
Albo te edukujące bajki w telewizji, kiedyś to była jakaś logika, sens, przesłanie w tym co oglądałem za swoich czasów. Teraz jakieś zjebane pingwiny z madagaskaru, które niczego nie naucza.
Ten świat i ci ludzie to coraz głupsi kurwa są. Sami zachowują się jak kretyni i do tego jeszcze robią sobie te dzieci, które wyrosną na jeszcze gorszych niż oni są. Do tego ten syf ogólnodostępny, który robi pranie z mózgu.
Albo dyslekc...dysmózgowie. Co to kurwa za tłumaczenie, znam kilka osób które to niby mają ale potrafiły się nauczyć pisać w miarę poprawnie. To wszystko kurwa wynika z braku zaangażowania się w rozwój dziecka przez rodziców. Bo lepiej kurwa puścić bajkę niż nauczyć czytać/pisać/liczyć. Wiem, że też czasami piszę nie tak jak trzeba - stylistyka, czasem jakiś ort. ale też się kurwa staram. Nie 'włanczam', nie 'poszłem'... Patrzę kurwa na ten poziom nauczania to po prostu aż przykro się robi. Przez ostatnie lata zauważyłem, że znacząco poziom języka polskiego - pisanego/wymawianego umiera.
Gdzieś czytałem o rodzinie w Stanach która wychowuje swoje dzieci bez komputera, telefonów komórkowych i innego gówna. Oglądają stare bajki. Jedyne co nowe to mają samochód. Bardzo kurwa dobrze. Może ich córka nie będzie dziwką, syn złodziejem i bandytą. Może będą mieli w życiu jakieś cele i pragnienia a nie tak jak teraz, że wszystko co mamy zrobić jest robione za nas przez maszyny, kalkulatory i inne gówno.
Musiałem wylać swoje żale bo mnie to kurwa boli i chciałbym aby świat był kurwa lepszy. Koniec orędzia.
Cytat:
"Kierowca potrącił 3 osoby, zabił matkę i ojca. Dziecko zostało sierotą.
Albo te edukujące bajki w telewizji, kiedyś to była jakaś logika, sens, przesłanie w tym co oglądałem za swoich czasów. Teraz jakieś zjebane pingwiny z madagaskaru, które niczego nie naucza.
Ten świat i ci ludzie to coraz głupsi kurwa są. Sami zachowują się jak kretyni i do tego jeszcze robią sobie te dzieci, które wyrosną na jeszcze gorszych niż oni są. Do tego ten syf ogólnodostępny, który robi pranie z mózgu.
Albo dyslekc...dysmózgowie. Co to kurwa za tłumaczenie, znam kilka osób które to niby mają ale potrafiły się nauczyć pisać w miarę poprawnie. To wszystko kurwa wynika z braku zaangażowania się w rozwój dziecka przez rodziców. Bo lepiej kurwa puścić bajkę niż nauczyć czytać/pisać/liczyć. Wiem, że też czasami piszę nie tak jak trzeba - stylistyka, czasem jakiś ort. ale też się kurwa staram. Nie 'włanczam', nie 'poszłem'... Patrzę kurwa na ten poziom nauczania to po prostu aż przykro się robi. Przez ostatnie lata zauważyłem, że znacząco poziom języka polskiego - pisanego/wymawianego umiera.
Gdzieś czytałem o rodzinie w Stanach która wychowuje swoje dzieci bez komputera, telefonów komórkowych i innego gówna. Oglądają stare bajki. Jedyne co nowe to mają samochód. Bardzo kurwa dobrze. Może ich córka nie będzie dziwką, syn złodziejem i bandytą. Może będą mieli w życiu jakieś cele i pragnienia a nie tak jak teraz, że wszystko co mamy zrobić jest robione za nas przez maszyny, kalkulatory i inne gówno.
Musiałem wylać swoje żale bo mnie to kurwa boli i chciałbym aby świat był kurwa lepszy. Koniec orędzia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów