swoją drogą chyba najlepszy od kilku miesięcy odcinek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale też jak wychować sobie przyszłą żonę, i co zrobić gdy po alkoholu kuśka nie chce drgnąć
zgadzam się, wreszcie dobry odcinek, nawet sie uśmiałem co jest rzadkością jeśli chodzi o tego typa
normalny facet nie da se wleść na łep,ale też dużo było dobrych koleżków co im panna w dupe zawróciła i kaplica.
nawet gęby w domu nie otworzą albo nie wyjdą jak im laska nie karze a oni jeszcze zadowoleni jak skurwysyn
i wgl tego nie zauważają jakby te kurwy jakąś klątwe na nich rzuciły czy coś .
nawet gęby w domu nie otworzą albo nie wyjdą jak im laska nie karze a oni jeszcze zadowoleni jak skurwysyn
Złodziej_Piw napisał/a:
normalny facet nie da se wleść na łep,ale też dużo było dobrych koleżków co im panna w dupe zawróciła i kaplica.
Znam takich
a kto nie zna ? takie przypadki nie są rzadkością, a najczęsciej te panny to takie babochłopy albo "co to nie ja"
ej panowie 3 posty wzwyz idzcie przyrode odrobic a nie filozofie odpierdalacie na portalu dla gimbow
Właśnie, żal pantoflów. Ja to mojej lasce z low kinga raz musiałem wyjebać bo sie pytała po co do sklepu ide. Albo raz chciała 50 zł za obciąganie sukfa.
Życie to zupa, a ja mam widelec
24 letni młodzieniec i już zęby na babach zjadł. Ja znam wielu co tak mordy darli jacy oni są i będą niezależni i jak będą rządzić.
A prawda jest taka, że jak będziesz aż tak babę ustawiać to znaczy, że przygarnąłeś kobietę matoła i niemotę, albo pomyliłeś dziewczynę z kurwą. Z drugiej strony jak cię baba ustawia po kątach, to załóż rurki i kup sobie skuter. No chyba że już to masz.
Może to co napisałem, gryzie się z twoim wyobrażeniem luzaka i gościa typu co to nie ja, ale za kilka lat zrozumiesz. Jak nie, to czeka cię smutny los. Albo za 15 lat będziesz miał kasę i dalej będziesz się bzykać z kretynkami i nie będziesz miał do kogo gęby otworzyć, bo kumple się pożenią. Albo piękna i młoda aparycja przeminie, a ty będziesz miał randki z redtube.
Najlepsza baba to taka, która jest też twoim kumplem.
Tak się często zastanawiam, jak tak ludzie narzekają jakie te ich baby nie są, to po chuj z nimi siedzą ?
teken napisał/a:
Tak się często zastanawiam, jak tak ludzie narzekają jakie te ich baby nie są, to po chuj z nimi siedzą ?
Tu jest kilka powodów. Spora część narzeka na laski których by nie chciała mieć, i zachwyca się takimi, które by chciała mieć. Niestety nie mają żadnej baby.
Ci co mają kobiety, to albo są szczęśliwi i w takie dyskusje nie chce im się najczęściej wchodzić, albo są rozżaleni i punktują swoje babska cały czas.
Nie jestem alfą i omegą, oraz nie jestem zajebistym kolesiem. Ale swojej żony szukałem wiele razy. Kilka razy wydawało mi się, że to ta idealna. Ale jednak coś było nie tak i rozstawaliśmy się. Do tej pory cieszę się, że odpuszczałem, zamiast narzekać i iść w zaparte. Dzięki temu mam świetną żonę i córkę w drodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów