Dobre! Z jakiego to filmu?
OMG! Jak można nie wiedzieć z jakiego to filmu... Widać, że zamiast włączyć normalny kanał to cały dzień Platformerskie TVN24 ogląda.
zamiast włączyć normalny kanał to cały dzień Platformerskie TVN24 ogląda.
kurwa stary... przestań się udzielać na tym forum, błagam...
kurwa stary... przestań się udzielać na tym forum, błagam...
I dobrze, że błagasz plugawa istoto. Na nic innego nie możesz sobie pozwolić. Zabraniam ci.
Troll detected!
OMG! Jak można nie wiedzieć z jakiego to filmu... Widać, że zamiast włączyć normalny kanał to cały dzień Platformerskie TVN24 ogląda.
Nie muszę znać każdego filmu. Bez przesady, to nie jest jakiś znany film. Sami się tylko wymądrzacie, a tytułu nikt już nie poda...
Już ci podaje tytuł. "Killer" i naprawdę nie wiem jak można było tego nie widzieć. Przecież to klasyka.
Dzięki, już zacząłem ściągać sobie ten film. Nie obejrzałem zbyt wiele klasyki, ale nadrobię swoje braki. Z klasyki mogę wymienić na razie kilka filmów, które widziałem:
Terminator, Wiedźmin, Gulczas ty myślisz, Laleczka Czaki, Młode psy. Jak znasz jeszcze jakieś fajne filmy, to mi napisz.
@ KILLER?! HAHAHA to ty kolejny sie popisales, kurwa Killer... Ten film to "Chlopaki nie placza" panie "wszystkowiedzacy"
Weź ograniczony człowieku. Chyba przespałeś ostatnie Boże Narodzenie bo leciał Killer i normalnie ta scena była. A "Chłopaki nie płaczą" leciały z 3 tygodnie temu na tv silesia i bym pamiętał tą scenę. Weź idź precz i nie przeszkadzaj jak dorośli rozmawiają.
Dzięki, już zacząłem ściągać sobie ten film. Nie obejrzałem zbyt wiele klasyki, ale nadrobię swoje braki. Z klasyki mogę wymienić na razie kilka filmów, które widziałem:
Terminator, Wiedźmin, Gulczas ty myślisz, Laleczka Czaki, Młode psy. Jak znasz jeszcze jakieś fajne filmy, to mi napisz.
Spoko. Jeszcze z takiej klasyki możesz obejrzeć "Job czyli ostatnia siwa komórka", "Anakonde", "Denis sam w domu". Jak coś mi się przypomni to dam znać
Ty Fasola jesteś kompletnym zjebem... To jest film chłopaki nie płaczą a nie kurwa killer... Jak jebany cieciu przeżyłeś tyle lat na tym świecie?? Ja już wiem pewno jestem kolegą luntka
No spoko, spoko. Wiem, że luntek to twoja dziewczyna, ale wbrew temu co ci podpowiedziała to to jest Killer i nie zmieni tego gadanie jakiegoś zniewieściałego i dauna.
Ty Fasola jesteś kompletnym zjebem... To jest film chłopaki nie płaczą a nie kurwa killer... Jak jebany cieciu przeżyłeś tyle lat na tym świecie?? Ja już wiem pewno jesteś kolegą luntka
Ja pierdole, Fasola pewnie sie śmieje, że kolejny idiota bierze jego posty na serio..
spokojnie dziewczyny obejrzyjcie sobie nowy zajebisty film "smierc w wenecji"
ty jesteś popierdolony sam z siebie czy Ci za to płacą ? :/
sorry za OT.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów