I dobrze, że błagasz plugawa istoto. Na nic innego nie możesz sobie pozwolić. Zabraniam ci.
mam dla ciebie dobrą rade spadaj do swojego mastera i
znalazlem na torrentach "smierc w wenecji" ktos sie podejmie wyzwania ?
obejrzyj i napisz czy warto
skąd się wzięli murzyni w ameryce , skąd się wzięli murzyni w ameryce
Bo już nie mieli co kraść w afryce
Afryke to biali rozkradli
Dobre! Z jakiego to filmu?
Dopóki nie zobaczyłem twojego drugiego komentarza, myślałem, że to zwykła ironia
A ten kadr pochodzi z filmu "Chłopaki nie płaczą" Akcja rozgrywa się w klubie Bolca, syna szefa mafii, jakby ktoś miał wątpliwości. Klasyka, polecam cały film. Dziękuję, dobranoc.
I dobrze, że błagasz plugawa istoto. Na nic innego nie możesz sobie pozwolić. Zabraniam ci.
Huja możesz mi zabronić, a pozwilić sobie mogę na zjebanie Cie jak burą suke. Wiec wykurwiaj bo widzę, że masz kutasa Lecha w dupie i poczułeś za dużo władzy w zwieraczu.
Huja możesz mi zabronić, a pozwilić sobie mogę na zjebanie Cie jak burą suke. Wiec wykurwiaj bo widzę, że masz kutasa Lecha w dupie i poczułeś za dużo władzy w zwieraczu.
Cóż za piękny język, gdzie o panie nabyłeś takich umiejętności, po prostu pokazałeś swój poziom... Teraz możesz udac się na spoczynek.
PS. Nie wracaj
kurwa no jak kretyn jest kretynem to mu to trzeba pokazać, i to w taki sposób, żeby zrozumiał
Czyli projekcja króla sedesów, laski z polski oraz:
-Tato nie mówiłeś mi, że mam syna!
-Rodzice nie chcieli zapłacić okupu, więc go przygarnąłem. :d
kurwa no jak kretyn jest kretynem to mu to trzeba pokazać, i to w taki sposób, żeby zrozumiał
Wiesz to z autopsji?
Ps. Naucz się stawiać przecinki.
Weź ograniczony człowieku. Chyba przespałeś ostatnie Boże Narodzenie bo leciał Killer i normalnie ta scena była. A "Chłopaki nie płaczą" leciały z 3 tygodnie temu na tv silesia i bym pamiętał tą scenę. Weź idź precz i nie przeszkadzaj jak dorośli rozmawiają.
Ty fasola, kretynie, na youtubie wpisz chlopaki nieplacza i pierwszy filmik to ta scena bedzie debilu. Ogarnij sie o "znawco klasyki".
Wes se ogladnij i przeczytaj tytul i komentarze "dorosly" idioto.
Niewiem jakim cudem ty pamietasz ta scene z Killera jak jej tam niebylo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów