Nasze nazwiska mogą sugerować jak wyglądali nasi przodkowie, jaki wykonywali zawód czy gdzie mieszkali. Nawet po setkach lat możemy próbować odczytywać te znaczenia!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Koleś za dużo Bogusia Wołoszańskiego się naoglądał i teraz za bardzo go naśladuje.
Myślałem że to kolejna reklama banku i dziwiłem się czemu adblock nie działa
ktoś tu pod stołem wali niemca adminowi
- Witam, nazywam się Roman Tyk, a Pani ?
-A Ja? A Ja nazywam się Doruch Ania .
PS. Jakie czasy taki Wołoszański
-A Ja? A Ja nazywam się Doruch Ania .
PS. Jakie czasy taki Wołoszański
Nie lubię tego chuja za krytykę środowisk anty-systemowych. Jest jak drugi Niesiołowski, dobrze mu żyje w tej patologii i państwie z układami więc po co wspierać " podpalaczy Polski".
Jak na kogoś kto udaję gentlemana słowo "honor" jest dla niego obce.
Jak na kogoś kto udaję gentlemana słowo "honor" jest dla niego obce.
Zajebiście zmontowany, ciekawy i merytoryczny film. Domyślam się, że połowa komentarzy będzie o tym, że film wszedł na główną za zrobienie laski itp. Nie zawiodłem się!
A tak serio to jak się komuś nie podoba - jest przycisk Ignoruj. Na prawdę żal wam dupę ściska bo się gościu z youtuba dorobił?
A tak serio to jak się komuś nie podoba - jest przycisk Ignoruj. Na prawdę żal wam dupę ściska bo się gościu z youtuba dorobił?
Żal nie ściska, po prostu typ jest wkurwiający. Po prostu tak, zwyczajnie.
Jak przy każdym nowym odcinku: "Brace yourselves... the shitstorm has begun..."
Ja zawsze lubię go posłuchać, czasami można się dowiedzieć czegoś nowego.
Tak ciężko scrollować dalej jeśli Cię to nie interesuję?
Ja zawsze lubię go posłuchać, czasami można się dowiedzieć czegoś nowego.
Tak ciężko scrollować dalej jeśli Cię to nie interesuję?
@up Ja też uważam że te filmy są spoko, ale takie pierdolenie jak twoje mnie wkurwia. Po to jest komentarz żeby komentować i jak komuś się nie podoba to ma prawo napisać że mu się nie podoba. Zatem odpowiadam: nie, nie ciężko scrollować, ale chuj ci do tego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów