📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
zaś ten ciul od tych strzelanek co ślaskiego sie chyba z ksiązki uczył w szkółce niedzielnej
przeczytałem "od 1:45" kliknąłem 1:43 i do 1:45 wiadomo wszystko o filmiku
"zakamuflowana opcja niemiecka"? jakoś tak to było.
Osobiście wole Ślązaków od ciapatych muzułmanów bo Ci przynajmniej znają swoje miejsce i siedzą u siebie .
Kurwa mać! Nie wiem czemu ,ale nie mogę słuchać tej pojebanej gatki ,wolę allah a.... aczkolwiek mam sentyment do jednej kobiety ze śląska ,która ma definitywny zakaz posługiwaniem się dialektem jej plemienia w mojej obecności!!! AMEN
A i jeszcze jedno piwo dla autora ,bo jak dla mnie zajebiście sadystyczne 20 sekund nie wytrzymałem.
A i jeszcze jedno piwo dla autora ,bo jak dla mnie zajebiście sadystyczne 20 sekund nie wytrzymałem.
Polska to pięknie popierdolony kraj - kim byś nie był to i tak będziesz gnojony, a dodatkowo będziesz gnoił resztę w odwecie.
Polak Polakowi Polakiem
Polak Polakowi Polakiem
BongMan napisał/a:
Bo wam niemcy zbudowali
Znam sporo Ślązaków i większość to normalni ludzie na poziomie. No, może za wyjątkiem jednej puszczalskiej i kłamliwej bladzi, no ale takie indywidua są wszędzie.
Ciekwe wiela z tych "Slazokow" to Slazoki, takich slazokow kerzy propakuja slaski jezyk jak autor filmiku to juz je malo, i nie nazywej goroli co za chlebym przijechali slazokami, bo prawdziwy slazok z gorolym by ani nie godol ;D
Cała polska w cieniu Śląska!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów