📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wszystko fajnie ale brakuje napisów
Mnie tam wkurwia ten Hanys z Sosnowca z tym Tuskim "R".
zazdrosne gorole som o hanysow bo kedy lone byly loblycone w papyndekel to my jus elegancke osiedla mieli
un_nem napisał/a:
zazdrosne gorole som o hanysow bo kedy lone byly loblycone w papyndekel to my jus elegancke osiedla mieli
Bo wam niemcy zbudowali
Znam sporo Ślązaków i większość to normalni ludzie na poziomie. No, może za wyjątkiem jednej puszczalskiej i kłamliwej bladzi, no ale takie indywidua są wszędzie.
Jeden idiota udaje że umie godać a inni idioci myślą, że tak się godo na śląsku. A do tego czemu wszyscy vlogrze mają podnięteę maincraftem. Można zauważyć, że vlog = maincraft
Ślązaki ro równe chłopy, a ślązaczki to mniam, mniam laseczki, tylko czasami trudno zrozumieć
Bądź analfabetą - wmawiaj, że to gwara
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów