📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ten śmiech na samym końcu..
Już wiem po co rozciągają te linki miedzy drzewami o których u nas tak głośno ostatnio.
Możesz podać mniej więcej w którym miejscu mniej więcej jeździcie? Stalowe linki już czekają w garażu na wasze grdyki.
@kustoszpan
Chętnie Ci podam miejsce i poczekam, jako że będzie to las to będzie gdzie Cię zakopać od razu.
P.S. Weź ze sobą szpadel.
Chętnie Ci podam miejsce i poczekam, jako że będzie to las to będzie gdzie Cię zakopać od razu.
P.S. Weź ze sobą szpadel.
mateuszek31, no może, nie mój filmik, nie moje klocki. Ja tam wolę na czterech kółkach bokiem
Szycha929 napisał/a:
@kustoszpan
wsadze Ci Twojego kutasa w mój wydech od moto żeby Ci jaja w końcu urosły
Mój kutas w twoim wydechu?
Oj Ty perwersie...MRAUU.....
Żartowałem, nie jestem pedałem. Szukaj gdzieś indziej.
Oj Ty perwersie...MRAUU.....
Żartowałem, nie jestem pedałem. Szukaj gdzieś indziej.
skończ budowlankę i naucz się czytać ze zrozumieniem
kur*a przez pomyłke dalem piwo temu debilowi kustoszpan. sory
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów