Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xdrt Wczoraj 1:21 2
Pierwsze skojarzenie z ubijaczką do jajek najtrafniejsze
Zgłoś
WKND Wczoraj 1:42 29
To chyba jedna z głupszych trampolin jakie widziałem, a jej konstrukcja wręcz zmusza do niecierpliwego czekania na zrobienie sobie krzywdy. Podoba mi się.
Zgłoś
Adiczek Wczoraj 6:17
Mógł chociaż nogę złamać, niesmak pozostał
Zgłoś
Zulu-Gula Wczoraj 7:28 1
xdrt napisał/a:

Pierwsze skojarzenie z ubijaczką do jajek najtrafniejsze

Co mnie obchodzą Twoje sadomasochistyczne fantazje. Bij sobie jaja czym chcesz.
Dla mnie, najlepsza "ubijaczka" do jajek to wysokiej klasy "zmywarka".
Pakujesz po same jaja i bijesz aż miło.
Zgłoś
adasek1 Wczoraj 11:30
A tak dobrze mu szło.
Zgłoś
FemmeFatale Wczoraj 13:04
Jaki jest sens takiej trampoliny?
Zgłoś
Ryju1983 Wczoraj 15:19 1
FemmeFatale napisał/a:

Jaki jest sens takiej trampoliny?

Taki jak na powyższym materiale filmowym.
Zgłoś
SmokPoracha Wczoraj 18:56
No trudno, ojcem już nie zostanie.
Zgłoś
mk61 Wczoraj 21:02
WKND napisał/a:

To chyba jedna z głupszych trampolin jakie widziałem, a jej konstrukcja wręcz zmusza do niecierpliwego czekania na zrobienie sobie krzywdy. Podoba mi się.

Na filmie widać więcej typów trampolin, więc nie sądzę, że jest to przypadkowa sytuacja. Może taka trampolina ma jakieś przeznaczenie dla pro-skoczków. A gościu właśnie albo jest pro-skoczkiem, albo dopiero się uczy, więc ofiar tu nie ma. To nie tak, że ktoś zamówił trampolinę, a Chińczyk przysłał jakiś odrzut produkcyjny.
Zgłoś
WKND Wczoraj 21:56
mk61 napisał/a:

Na filmie widać więcej typów trampolin, więc nie sądzę, że jest to przypadkowa sytuacja. Może taka trampolina ma jakieś przeznaczenie dla pro-skoczków. A gościu właśnie albo jest pro-skoczkiem, albo dopiero się uczy, więc ofiar tu nie ma. To nie tak, że ktoś zamówił trampolinę, a Chińczyk przysłał jakiś odrzut produkcyjny.

Ale ja wcale nie oceniam jego umiejętności, czy umiejętności producenta. Po prostu, na podstawie tego co widzę, wydaje mi się co najmniej dziwną i niebezpieczną konstrukcją. Pomijając fakt, że całość się przesuwa po podłożu bo nie jest umocowana, pomijając możliwość poskręcania kończyn między tymi sprężynami, to wyobraź sobie, że jedna z tych długich, stalowych sprężyn puszcza z zaczepu i przeciąga naszego delikwenta po plecach czy brzuchu. Materiał hard murowany, no chyba, że mam zbyt wybujałą wyobraźnię, albo widziałem za dużo głupich wypadków
Zgłoś
lesku73 Dzisiaj 0:47
Sadolowa trampolina
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem