📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba jedna z głupszych trampolin jakie widziałem, a jej konstrukcja wręcz zmusza do niecierpliwego czekania na zrobienie sobie krzywdy. Podoba mi się.
xdrt napisał/a:
Pierwsze skojarzenie z ubijaczką do jajek najtrafniejsze
Co mnie obchodzą Twoje sadomasochistyczne fantazje. Bij sobie jaja czym chcesz.
Dla mnie, najlepsza "ubijaczka" do jajek to wysokiej klasy "zmywarka".
Pakujesz po same jaja i bijesz aż miło.
Jaki jest sens takiej trampoliny?
FemmeFatale napisał/a:
Jaki jest sens takiej trampoliny?
Taki jak na powyższym materiale filmowym.
No trudno, ojcem już nie zostanie.
WKND napisał/a:
To chyba jedna z głupszych trampolin jakie widziałem, a jej konstrukcja wręcz zmusza do niecierpliwego czekania na zrobienie sobie krzywdy. Podoba mi się.
Na filmie widać więcej typów trampolin, więc nie sądzę, że jest to przypadkowa sytuacja. Może taka trampolina ma jakieś przeznaczenie dla pro-skoczków. A gościu właśnie albo jest pro-skoczkiem, albo dopiero się uczy, więc ofiar tu nie ma. To nie tak, że ktoś zamówił trampolinę, a Chińczyk przysłał jakiś odrzut produkcyjny.
mk61 napisał/a:
Na filmie widać więcej typów trampolin, więc nie sądzę, że jest to przypadkowa sytuacja. Może taka trampolina ma jakieś przeznaczenie dla pro-skoczków. A gościu właśnie albo jest pro-skoczkiem, albo dopiero się uczy, więc ofiar tu nie ma. To nie tak, że ktoś zamówił trampolinę, a Chińczyk przysłał jakiś odrzut produkcyjny.
Ale ja wcale nie oceniam jego umiejętności, czy umiejętności producenta. Po prostu, na podstawie tego co widzę, wydaje mi się co najmniej dziwną i niebezpieczną konstrukcją. Pomijając fakt, że całość się przesuwa po podłożu bo nie jest umocowana, pomijając możliwość poskręcania kończyn między tymi sprężynami, to wyobraź sobie, że jedna z tych długich, stalowych sprężyn puszcza z zaczepu i przeciąga naszego delikwenta po plecach czy brzuchu. Materiał hard murowany, no chyba, że mam zbyt wybujałą wyobraźnię, albo widziałem za dużo głupich wypadków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów