📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
ta panna to Ariel coś tam
Nie dawniej jak 4 dni temu odwoziłem swoją kobietę do pracy. Po chodniku szła śliczna, wręcz piękna kobieta - oczywiście ruda (od jakiegoś dłuższego czasu uwielbiam rude). Piękne długie rude lok włosy, wąska talia, spodzień typu rurka podkreślająca zgrabne nogi. Moja dziewczyna przyuważyła, że się gapię na rudzielca i wiedząc, że kręcą mnie takie dziewczyny powiedziała - i tak się nie przefarbuję na rudo.
Ku*wa, ja nie wiem czy autor ma oczy w dupie czy co... Ta kobieta nie jest ruda tylko ma czerwone włosy. Rude mają kolor miedziany a nie taki ciemny. Tak samo może stwierdzić, że ciemna blondynka to szatynka >.>
smarkacz napisał/a:
Nie dawniej jak 4 dni temu odwoziłem swoją kobietę do pracy. Po chodniku szła śliczna, wręcz piękna kobieta - oczywiście ruda (od jakiegoś dłuższego czasu uwielbiam rude). Piękne długie rude lok włosy, wąska talia, spodzień typu rurka podkreślająca zgrabne nogi. Moja dziewczyna przyuważyła, że się gapię na rudzielca i wiedząc, że kręcą mnie takie dziewczyny powiedziała - i tak się nie przefarbuję na rudo.
Czytając te twoje wywody myślałem, że dziewczyna twoja powie coś w stylu " i tak ci nie opierdolę dzisiaj dyngla", a tu kurwa niespodzianka.
pierwotnie tam pisało redhead i ginger. zjebaliśta dowcip tym tłumaczeniem
Gabriela Lupinkova aka Ariel Piper Fawn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów