totalna masakra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Świat jednak się kończy:/ Tragedia ludzka dzieje się na naszych oczach.
Koleś jest zajebisty. Najbardziej mi się podobało, jak Ruscy Polakom abecadło kradli
można odnaleźć wpisując Zwellinder na youtube
można odnaleźć wpisując Zwellinder na youtube
Codziennie jeżdżę pociągiem jak ten beduin do pracy, mam wrażenie że prowadzę koczowniczy tryb życia jak jakiś cygan. Może dlatego mi ten film nie podchodzi.
to właśnie powinien ci podejść
Najpierw Hanka teraz to... nie mam już sił...
focusek napisał/a:
ja pierdole! co jest z tym swiatem? ludzie robia z siebie debili i mysla ze sa fajni?! No kurwa... mam nadzieje ze bedzie ten koniec swiata w 2012 !
Racja! Wtedy w końcu zginiesz
Defect Scisnij tam dziure, smiesza Cie debile ? nie dziwi mnie to, jestes taki sam jak oni... Zreszta co bede dyskutowal z idiota... najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu a pozniej pobije doswiadczeniem ... Pewniej jestes z tych co wsadzaja sloiki w dupe... wiec scisnij mocno niech peknie!
najlepsze jest to, że jakby nagle pociągi przestały się spóźniać, to wkurwionych ludzi byłoby więcej - każdy kto w miarę często jeździ pociągiem na pewno nie raz dziękował opatrzności za to, że pociąg był bardziej spóźniony niż on.
focusek napisał/a:
Zreszta co bede dyskutowal z idiota... najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu a pozniej pobije doswiadczeniem ...
Tekst już tak oklepany, że używają go jedynie ludzie, których nie stać na wymyślenie własnego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów