Wiadomo czemu każdy woli Szwecję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja - nie sądziłam ,ze to powiem, ale żeby nie było, ze nie umiem się przyznać - NIE KAPUJĘ
Nie ogarniam tej kuwety. Ale patrząc po stylu rysunku, żeby to zrozumiec trzeba mieć psychikę zjechaną przez skośne bajki.
Cytat:
Zawsze wolałem finki.
Fajnie wiedzieć że ktoś podziela moje zdanie o wyższości broni białej nad palną.
NOŻE FOREVER!
Tagi: rysunek :: zazdrość :: ahonen
Dla tych niekapujących - powyżej cycka jest też twarz (chyba tak się to coś nazywa^^), w porównaniu obu rysunków o to się rozchodzi:))
Swoją drogą ciekawe czyjego autorstwa rysunek.
Swoją drogą ciekawe czyjego autorstwa rysunek.
heheh, oczywiście pompa z Finów jak zwykle. perkele!
Norweskie dziewczyny są zaskakująco ładne, przynajmniej w Bergen.
Norge FTW
Norweskie dziewczyny są zaskakująco ładne, przynajmniej w Bergen.
Norge FTW
Kooron napisał/a:
jak dla mnie gowno a nie smieszne..
W pewnych okolicznościach gówno też jest śmieszne.
Z facetów lepsza jest Islandia i Norwegia.
Szwed wygląda na żelaznego prawiczka.
Szwed wygląda na żelaznego prawiczka.
Wy chyba dalej nie kapujecie o co chodzi. Chodzi o porównanie kobiet szwedzkich do mężczyzn. Mężczyźni nic tam na dole nie mają sadząc po rysunku. A kobiety full arsenał, i własnie dlatego opłaca sie tam jechać bo ich mężczyźni je nie zaspakająją bo nie mają czym i lecą na facetów z sąsiednich krain;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów