18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
zielu75 2023-06-21, 15:44 11
Jak zwykle. Durna baba nie upilnowała dziecka.
Cóż , przynajmniej bedzie pamiątka ;p
Zgłoś
DeepHell 2023-06-21, 15:47 35
zielu75 napisał/a:

Jak zwykle, durny dzieciak wkłada łapy gdzie nie wolno.
Zgłoś
H................y 2023-06-21, 16:03 54
Jeśli kogoś dziwi, dlaczego współcześnie coraz większy odsetek debili w społeczeństwie to ma odpowiedź: obecnie selekcja naturalna nie działa. Gdyby bachor wsadził łapę do paszczy krokodyla, to by od razu wyeliminował swoje geny idioty ze społeczeństwa, a w miejskiej dżungli nawet debilom jest się ciężko zabić (no chyba, że są motopizdami, o ni zawsze znajdą jakiś kreatywny sposób. )
Zgłoś
mynameisgod 2023-06-21, 16:17 3
pomyślałem, że będzie jakaś akcja z promieniowaniem X...
Zgłoś
encoder178 2023-06-21, 16:21 2
HardyTwardy napisał/a:

Jeśli kogoś dziwi, dlaczego współcześnie coraz większy odsetek debili w społeczeństwie to ma odpowiedź: obecnie selekcja naturalna nie działa. Gdyby bachor wsadził łapę do paszczy krokodyla, to by od razu wyeliminował swoje geny idioty ze społeczeństwa, a w miejskiej dżungli nawet debilom jest się ciężko zabić (no chyba, że są motopizdami, o ni zawsze znajdą jakiś kreatywny sposób. )

No niestety, natura działa cuda i tworzy silne życie, a nie takie sztuczne pizdowate dziadostwo
Zgłoś
polakwrocek 2023-06-21, 16:41 9
zielu75 napisał/a:

Niemożliwe jest patrzenie na dziecko co 3 sekundy przez 18 lat.
Zgłoś
Yelu 2023-06-21, 16:57 1
Bezstresowe wychowanie
Zgłoś
orion123123 2023-06-21, 17:16 2
niech ze w pizde swojej matki wlozy rece i wejdzie spowrotem..

teraz dostanie nowy pseudonim
złota rączka
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-06-21, 17:18 9
polakwrocek napisał/a:

Dokładnie. Moja Mama mi opowiadała, że jak byłem mały to miała właśnie ze mną ten problem... Jak miałem dwa, trzy, cztery lata to ciężko było mnie upilnować... Jestem po 30stce. Matka mówiła, że w dzisiejszych czasach napewno ADHD miałbym stwierdzone, wtedy nie było jeszcze.. jakby wtedy byly smycze dla dzieci to by napewno kupiła dla mnie bo strach było wyjść. Szła.ulica ze mną, na chwilę, na parę sekund spojrzała gdzieś inną stronę a ja już na środku ulicy ruchem dyrygowalem. Na szczęście nigdy nic większego oprócz sromotnych gleb zaliczonych, rozcięć, pierdolnięcie się w sam róg parapetu czołem, przytrzaśniętymi przez drzwi palcami, pogryzieniem przez psa ze trzy razy ( dwa razy szyta noga), pozdzierane lokciemi kolana, raz nawet do starego szamba kolejowego wpadłem ...dobrze że rura wystawała jakaś to mogłem się złapać i starszy kuzyn jak się zorientował to mnie wyciągnął. Wujas, stary kolejarz mówił że po 12m głębokie... I ogólne siniaki i rany to nic większego mi się nie stało xD. Wychowany w latach 90' na podwórku... pozdrawiam
Zgłoś
Hose88 2023-06-21, 17:20 6
polakwrocek napisał/a:

Sam mam 5 letniego syna i tu nie chodzi o patrzenie co 3 sekundy. Wystarczy myśleć trochę do przodu i umieć przewidywać.

Oczywiście są miejsca gdzie z dziecka lepiej oczu nie spuszczać, bo wystarczy sekunda, a po 3 można dzwonić po Skrzydlewską, ale kurwa nie generalizuj, bo dziecko żyjące pod kloszem wyrośnie na życiową pizdę i nieudacznika.

Jestem z rocznika 88 i czasami się zastanawiam, jak ludzie w podobnym wieku, wychowywani bez telefonów, picia wody ze szlaufa, biegania po drzewach czy komórkach, meldowania się w domu na obiad/kolację dopiero, sami jak by mogli, to by GPSa wsadzili dziecku w dupę i trzymali na krótszej smyczy, niż Pimpka czy Reksia.

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
Szach1994 2023-06-21, 17:27 1
polakwrocek napisał/a:

Tu synu stań i czekak aż skończę, i dziecko palca nigdzie by kie wlozylo, a po 15 r życia ma juz jakaś wyobraźnię i i tak nie upilnujesz , no ale prosye polecenia albo ustawienie dziecka tak zeby je widzieć to za trudne dla wielu idiotek i idiotow
Zgłoś
solis 2023-06-21, 18:40 1
Skurwiale gowniarze nie ustoja w miejscu zeby gdzies nie wepchnac swoich lapsk. Widac , ze rola jego tatusia skonczyla sie na wytrysku, a pizdowata baba nie jest w stanie ustawic chlopaka.
Zgłoś
Siriuz 2023-06-21, 18:44 1
DeepHell napisał/a:

Jak zwykle, durny dzieciak wkłada łapy gdzie nie wolno.

Jak zwykle durny wałek kręcił się prosząco

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Kurisu 2023-06-21, 20:00
Na końcu nie widać czy się udało ręke wyjąć :3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów