Kopałem z bratem w poszukiwaniu skarbów, lecz nic nie znaleźliśmy.... trza było się jednak go posłuchać pójść na żydowski cmentarz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żydowskie cmentarze są chronione klątwą. Z kumplami, żeby było ciekawiej - w pasterkę - szliśmy do sklepu na skróty przez żydowski cmentarz. Brama zamknięta, więc przeskakujemy przez mur. Dostaliśmy się na teren bez problemu, przebiegliśmy na przeciwległy koniec i wspinamy się po starym murze z cegieł. Bardzo starym. Tak starym, że posypał się akurat jak się wspinałem. Jebłem i skręciłem kostkę, a spadające cegły mi przyjebały w kolano.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@BongMan, szybko ci idzie wymyślanie tych historyjek, pewnie dostajesz same 5 za opowiadania na polskim w twoim gimnazjum.
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@ BongMan to nie cmentarze są chronione klątwą, po prostu jesteś niezdarą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów