18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Skarbonka...
nectovelius • 2017-09-29, 20:25
... dla dzieci sadoli... Najlepiej tych najmłodszych

A tutaj wersja inna

Jutro zabieram się za zrobienie takiej

ukryta treść

Ta też ciekawa...

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
~Velture 2017-09-29, 21:40 4
Powinni to zacząć produkować masowo. Kupiłbym kilka i rozdawał w przedszkolach

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
manson__ 2017-09-29, 22:39 7
Ale fajne! Muszę to wrzucić na kwejka!
Zgłoś
Siljorfag 2017-09-30, 1:18 1
W podstawówkach to już takie rzeczy się robi?!
Zgłoś
kondzio63221 2017-09-30, 4:55 6
Choć mało rzeczy tutaj wstawiam, to i tak muszę coś dodać od siebie do tego tematu.

Może i nie takie gówno tutaj potrzebne, no ale.. Gówno to jednak gówno, no nie?
Zgłoś
BenderXXX 2017-09-30, 13:56 1
Pewnie ma taki pegeer pod paznokciami jak cyganka pod... (wiadomo czym) że w rękawiczkach nagrywa te filmiki.

Ratuje temat:

Rasizm jest OK.
Zgłoś
wcisq98 2017-09-30, 19:23 2
I o chuj tu chodzi, że niebezpieczne etc. Ja tu widzę rozkładającą się skarbonkę, myślałem, że jakieś żyletki czy coś, że Ci palca upierdolić może. Czy po prostu coś mi umknęło, wytłumaczy ktoś?
Zgłoś
F................o 2017-10-01, 8:41
Widząc że gość ma Parkinsonizm śmiem twierdzić że robi to po to aby choć trochę się opanować i wdrażać sobie terapię manualną. W sumie całkiem nieźle.
Zgłoś
qwerty123hwdp 2017-10-01, 20:26 1
Jaranie się papierowymi pudełkami na pieniądze to piłkarstwo a wszystkie kluby pedalskie to ciotka i wuj!

Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów