I to taka już pełna
I to taka już pełna
Idź trollować gdzie indziej.
Chyba, że pisałeś to na serio, w takim razie - powieś się.
Tylko niech to kurwa nagra...
Pierdu pierdu. Gówno być, cwaniaku zasmarkany, zrobił jakby toie się takie coś urodziło bo baba katoliczka była a tyś jebał po pijaku. Co byś mianowicie uczynił? Zabił łopatą, pokawałkował i do kibla wrzucił? Pierdolnij się w łeb pojebie.
Kto wie, gdyby nie rygorystyczne prawo aborcyjne, kogoś z nas mogłoby tu nie być
okno zycia, zreszta ponizej 4lat dziecko nie jest swiadome ze zyje
jak ja patrzę tu na niektórych to bardziej poniżej 35 niż 4
Powiem Ci jedno Baranie Co wstawiles to Zdjecie I DO moderatora ktory to udostepnil jakbys jeden z drugim dowiedzial sie ze po tyg urodzenia wasze dziecko ma wodoglowie I ze nie przezyje I nie ma dla niego ratunku to byscie wtedy moze pomysleli Co wstawiacie jak czekacie na to kiedy wasze dziecko umrze Jebnijcie sie 10 Kg mlotkiem w ten glupi lep
To sadistic,jak ci się nie podoba do ciao na kwejka pizdeczko
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.wodogłowie /przypuszczam/ to nie temat do żartów tym bardziej że dotyczy małego człowieka,wszystko wszystkim ale za takie teksty jak powyżej dotyczące niewinnych dzieciaków które chciałyby być normalne i urodziwe jak ścierwa wypisujące powyżej BAN ! ! ! Wieczny BAN ! ! ! i liczę że moderator coś z TYM zrobi !
Strony pomyliłeś koleś.
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.wodogłowie /przypuszczam/ to nie temat do żartów tym bardziej że dotyczy małego człowieka,wszystko wszystkim ale za takie teksty jak powyżej dotyczące niewinnych dzieciaków które chciałyby być normalne i urodziwe jak ścierwa wypisujące powyżej BAN ! ! ! Wieczny BAN ! ! ! i liczę że moderator coś z TYM zrobi !
Hahahahaha! Kolejny co na hasło "dziecko" dostaje pierdolca. Nie chcesz oglądać cierpienia, krwi, flaków, itp.? To nie wchodź na sadola.
BTW: To, że Psychopaci i Sadyści zmuszają kobiety, żeby rodziły takie i jeszcze gorzej zdeformowane płody, które zanim umrą zaznają jedynie potwornego cierpienia to jest pewnie cudne i chwalebne?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów