Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Skarbówka naliczyła mu 12 mln zł kary
k................s • 2013-06-15, 10:37
Krzysztof Kowalik od 10 czerwca 2013 r. prowadzi protest głodowy pod Urzędem Skarbowym. Mieszka w namiocie postawionym na dachu samochodu. Najpierw jego firma została zniszczona przez kontrole skarbowe, teraz on sam musi zapłacić państwu 12 mln zł. W wywiadzie o sytuacji gospodarczo-politycznej w Polsce okiem przedsiębiorcy, którego zniszczyło Państwo.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TomdeX 2013-06-15, 12:24 6
Ja ostatnio w wyborach głosowałem już na JKM, bo było wiadomo, że PO coś takiego odwali, niestety społeczeństwo boi się, albo nie jest gotowa na zmiany? Dziwne to brzmi, prawda? Byłem w komisji wyborczej i jak później się okazało TYLKO 12 głosów było na JKM z czego jeden był mój... normalnie krew mnie zalała, że społeczeństwo jest takie głupie i głosuje na osłów, którzy już pokazali, że rządzić to oni mogą, ale w stodole ze swoimi braćmi i siostrami.
Zgłoś
B................r 2013-06-15, 12:24 17
Libertinus napisał/a:

...Korwin-Mikke albo Ruch Narodowy...

Zgłoś
carlos87 2013-06-15, 12:24 1
Jakby był taki uczciwy jak to opisuje to by nie miał żadnych kontroli. Nie piszcie bzdur o tym gościu, bo to zwykły cwaniak i krętacz!!
Zgłoś
AmorPatriae 2013-06-15, 12:33 24
Bad_Motherfucker,
Jesteś idiotą, no po prostu umrzyj
Zgłoś
korinogaro 2013-06-15, 12:38 7
carlos87 gówno wiesz, w dupie byłeś, firmy pewnie nie prowadziłeś ani nikt w rodzinie nie miał więc morda w kubeł. Większość kontroli pojawia się jak firma chce po raz 1szy wyliczy zwrot podatku albo jak ktoś na nią doniesie. Ciekawe kto może donieść na inną firmę...hmmm... konkurencja? A już zwykłe warcholstwo, niekompetencja, nieruchawość i skurwysyństwo urzędasów potrafią taką firmę nawet uczciwą (na którą był donos położyć). Jak donoszący na dodatek zna kilku urzędasów to mógłbyś mieć papiery od Boga że jesteś uczciwy a by cię rozjebali na 4 strony świata.

*bez chce za jak firma ;p
Zgłoś
Ocean 2013-06-15, 12:47 2
Skarbówka się nie przyczepia bez powodu. Jak mu dowalili 12mln to musiał nieźle nakraść. A z doświadczenia wiem, że pikietujący w takich sytuacjach to tylko zwykli pieniacze i oportuniści.
Zgłoś
ShadowCrane 2013-06-15, 12:48 1
Spoko może coś mądrego próbuje powiedzieć, ale nie mówi nic na temat rozwiązania problemów. Ja głosuje na KNP, oni maja program i jakiś pomysł na poprawę sytuacji.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-06-15, 12:55 2
Hurtownia napisał/a:

Czekamy aż użytkownik @KoniecŚwiata coś powie w tej sprawie. Przecież temat jest mu bliski.

Haha jeblem
pewnie razem z Loala napisza "pewnie nie zaplacil podatku dla naszego pieknego kraju, wiec dopadla go sprawiedliwosc. Gdyby robil wszystko jak krul tusk kaze, to byloby nnrmalnie" haha
nie wiem czy wiecie, ale od wczoraj(chyba) dzieki tuskowi wojsko moze strzelac do wlasnych obywateli. Chyba wie, ze niedlugo nastanie jakas porzadna rozruba, a musi jakos zapanowac nad tlumem.
Zgłoś
anakin 2013-06-15, 13:03
za darmo kary nie dostał
Zgłoś
s................i 2013-06-15, 13:04
jak można tak pierdolic na trzeźwo
Zgłoś
feluke 2013-06-15, 13:15 1
Ocean napisał/a:

Skarbówka się nie przyczepia bez powodu. Jak mu dowalili 12mln to musiał nieźle nakraść. A z doświadczenia wiem, że pikietujący w takich sytuacjach to tylko zwykli pieniacze i oportuniści.

Bez powodu sie nie przyczepia ale nie przyczepili sie do niezgodnosci w papierach czy operacjach ale do tego czego przez 6 lat nikt nie byl wstanie zauwazyc, ani US, ani syndyk upadlosciowy. Nie zauwazyli tego ze ktos inny prowadzi firme niz figuruje w papierach. 12mln naleznego podatku jest tylko za pol roku dzialalnosci firmy. Jak by tego bylo malo tylko niektore firmy z ktorymi wspolpracowal dostaly nakaz zwrotku podatku.
Zgłoś
ypsilanti 2013-06-15, 13:19 5
Dalej liczcie na partie zamiast na siebie to nic się nie zmieni w waszym życiu. Czym szybciej zrozumiecie, że wszystko co można osiągnąć w tym kraju zależy tylko od samego siebie tym lepiej dla Was. A pierdolenie, że JKM, PIS czy inne zjeby odmienią kraj i wszyscy będą bogaci i szczęśliwi to bajki, którymi te partie karmią sfrustrowany i nieporadny życiowo motłoch. Rząd się pewnie zmieni, ale społeczeństwo jak i większość ludzi pozstanie taka sama. I niech każdy z Was zada sobie jedno zajebiście ważne pytanie "Czy potrafię coś zrobić, czy mam taką umiejętność, która daje mi przewagę na rynku pracy nad innymi?". I nie mam na myśli kopania rowów czy rozwożenia towaru po sklepach (nie uwłaczając nikomu, bo żadna praca nie hańbi). Nie posiadając żadnych umiejętności dalej będziecie biedni i sfrustrowani i narzekali na kolejne rządy i nie pozostanie Wam nic innego jak porzucić godność i robić za czarnucha na Zachodzie.
W życiu trzeba mieć cel i do niego dążyć, a takich ludzi w Polsce brakuje. Piszę to z własnego doświadczenia. Pracuję w chłodnictwie (serwis, montaż) i pracy jest od chuja. Nie jesteśmy w stanie przyjmować wszystkich zleceń i z chęcią byśmy kogoś przyjęli choćby na naukę, ale w większości przypadków kończy się tym, że jednemu nie pasuje, że pracuje się czasem do 15 a czasem do 19, drugi niby po technikum, a nie wie jaki prąd mamy w gniazdku, trzeci nie potrafi trzymać wkrętaka itp itd. Ja zaczynałem właśnie od tego najniższego szczebla i mimo tego, że skończyłem WAT to wszystkiego uczyłem się od zera, bo od teorii do pratyki prowadzi bardzo długa droga. Dziś zarabiam niezłe pieniądze, fakt, że kosztuje mnie to dużo czasu, ale mam ten komfort, że mam wyjebane na to czy rządzi PO, PIS czy bajkopisarze pokroju JKM. W życiu trzeba mieć cel i do niego dążyć, a nie oczekiwać, że ktoś Ci coś da. Na pohybel jebanym nierobom i nieudacznikom!!! Idę na piwo

Libertinus napisał/a:

Nie jest potrzebna rewolucja... wystarczą odpowiedni ludzie u władzy.

Korwin-Mikke albo Ruch Narodowy! Dajmy im szansę. Lewactwo już pokazało jak potrafią rządzić krajem, dość SLD, PO PiS, RP i innych gównianych postkomunistycznych bękartów.

Zapomniałe dodać, że powyższy komentarz dotyczy takich ludzi jak autor powyższej wypowiedzi
Zgłoś
kih0n 2013-06-15, 13:33
@Libertinus

dokładnie, dajmy szansę JKM, ale jak poleci w chuja jak Palikot od razu trzeba go strącić. Choć nie wydaje mi się żeby JKM ustawiał się z wiatrem jak reszta polityków. Swoją drogą zastanawia mnie co kurwa robi Buzek w Parlamencie UE? nie rozumiem jak polityk który jest w naszym kraju skończony ma siedzieć w parlamencie UE???
Zgłoś
tranzystor 2013-06-15, 13:37 1
Libertinus napisał/a:

Korwin-Mikke albo Ruch Narodowy! Dajmy im szansę. Lewactwo już pokazało jak potrafią rządzić krajem, dość SLD, PO PiS, RP i innych gównianych postkomunistycznych bękartów.

Nie jestem lewicowcem, ale Mikke, albo RN może jedynie mieć szanse rozjebać ten kraj do końca. Jak narazie Mikke nie pokazał żadnych konkretów, a polemika z nim kończy się jego stwierdzeniem, że jak ktoś nie rozumie, albo nie widzi to jest głupi. Rozumiem, że może on robić na niektórych wrażenie, bo używa wyrazów, które stanowią dla coniektórych gimbusów niespotykaną rzadkość...
Zgłoś
okrutnik z lasu 2013-06-15, 13:47
Nie wiem czy szanowni Sadole zdają sobie sprawę, ale UKS to jest instytucja przestępcza, która na siłę wymyśla wyimaginowane przekręty. Pracownicy UKS dostają premie zależne od wyników czyli od znalezienia nieprawidłowości. To jest fakt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem