Pani o azjatyckiej urodzie bezczelnie zakłócała przerwę na kawę, za co spotkała ją zasłużona kara w postaci fikuśnej grawitacji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten ich kurwa błotny język. Nie nauczą się mówić nigdy, jak cywilizowani ludzie. Trzy fonemy na krzyż. Siaa łaa ąąszy. Haja sia ła. Kurwa rybony jebane.
Magmag napisał/a:
Ta baba ochroniarz ją popchnęła z zazdrości za płaszczyk
Że niby nastepnym razem darcie mordy zaplanuje bez płaszczyka..
Andrzejas napisał/a:
Ten ich kurwa błotny język. Nie nauczą się mówić nigdy, jak cywilizowani ludzie. Trzy fonemy na krzyż. Siaa łaa ąąszy. Haja sia ła. Kurwa rybony jebane.
I to rysowanie domków zamiast liter...
Dziś kamerkę najlepiej mieć wszędzie. Nawet w dupie. Nigdy nie wiadomo, kiedy Halman przyjdzie cię odwiedzić...
Wstawaj kurwa, nie udawaj
no tak się potknąć... dobrze, że na nóż nie upadła
jimiq napisał/a:
Że niby nastepnym razem darcie mordy zaplanuje bez płaszczyka..
Nie będzie następnego razu
Andrzejas napisał/a:
Jeszcze ty, albo twoje dzieci będą się uczyły tego języka cymbale
Andrzejas napisał/a:
tym, jak to nazwałeś kwieciście "błotnym językiem", porozumiewa się ok. 2,3 miliarda ludzi. a językiem naszych wieszczy poprawnie mówi ok. 12 milionów. reszta szarga ten język znanych poetów i znanych ze swych osiągnięć inżynierów od samochodów elektrycznych. tylko że na świecie niewiele ludzi z 7 miliardów wie, gdzie leży owa słynna polska kraina, ludzi dobrych i światłych. ale jakie ja mam prawo dyskutować i inżyniera z podlasia, który raczył oświecić nas swoją wiedzą.
acha, nie odpisuj, bo i tak mam to gdzieś. polski poligloto.
I pewnie gdyby nie nagranie to prułaby mordę wszędzie że ją popchnęli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów