Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Skarga na reklamę piwa LECH
Centurion • 2011-04-05, 14:00
Screen pochodzi ze strony:
radareklamy.org/uchwala,308.html

Na tej stronie są m.in. orzeczenia w sprawie zgłoszeń skarg konskumentów na reklamy. Niektóre po prostu porażają głupotą i absurdem

Naprawdę współczuję tej komisji że się musi takimi duperelami zajmować... za nasze pieniądze.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
serdel1 2011-04-05, 15:00
A jest tam skarga na reklame na Wawelu ;]
Zgłoś
nikos 2011-04-07, 0:35
Centurion napisał/a:

takimi duperelami zajmować

jakie duperele?

powinni tirem do domu browar przywozić .
Koleś powinien kandydować na prezydenta!

Riposta browaru też dobra

"Oczywistym jest, że ciężarówka nie zmieściłaby się w windzie ani na klatce schodowej, a tym bardziej w mieszkaniu."
Zgłoś
Franz 2011-04-07, 0:57 3
Tak, to jest wlasnie artystyczna przenosnia. Dzieki temu pani Bozena Dekiel potrafi jedna kropla pozmywac pierdyliard naczyn a ludzie z dopiero co wzietym kredytem wychodza z banku usmiechnieci jakby nie musieli go oddawac. Poraza mnie ostatnio debilizm jaki jest w tych reklamach... Przeciez to trzeba miec korniszony w glowie zeby jakis telewizyjny debilizm zadzialal na chec kupna czego tam nie reklamuja

Kobiety kłamią !
Ale mają cycki....
A my lubimy cycki.....
Zgłoś
Issander 2011-04-07, 1:23 1
@serdel

radareklamy.org/uchwala,251.html

radareklamy.org/uchwala,270.html

Ale jak poszukasz to znajdziesz więcej podobnych, a nawet jeszcze głupsze. W jednej jakiś facet "nie życzył sobie", żeby w ciągu dnia z reklam padało słowo "seks", bo jeszcze jakieś dziecko mogłoby usłyszeć.
Zgłoś
s................r 2011-04-07, 7:18
myślałem, że będzie coś o zimnym prezydencie a tu jakiś gówniany tir, pierdole nie ma piwa
Zgłoś
.................. 2011-04-07, 7:20 1
silver napisał/a:

myślałem, że będzie coś o zimnym prezydencie

Jeszcze się to nie znudziło Tobie?
Zgłoś
dzums 2011-04-07, 13:00
a gdzie Kaczyński??
Zgłoś
m8 2011-04-07, 21:27 1
Scrolluję, scrolluję i tak już prawie zacząłem wierzyć, że nikt nie nawiąże tu do Kaczyńskiego, ale nieee, kurwa, musieli się znaleźć...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów