Steve Tyler w sandałach i skarpetach... Nie jest Polakiem, więc znaczy, że moda się przyjmuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@TRQPL
W Japonii tak już robili 3000 lat temu.
W Japonii tak już robili 3000 lat temu.
ale wami sie pierdoli... jak komuś jest wygodnie to i gumiakach może chodzić, a wielcy modyści niech sobie idą dyskutować z jacykówem i resztą wesołej ferajny
Steven Tyler wikipedia: "....matka - Susan Blancha - ma pochodzenie słowiańsko-czirokeskie, jej nazwisko rodowe Blancha jest przekształconą wersją oryginalnego polskiego nazwiska Czernyszewski..." A jednak swój
Kurwa, jakbym miał tyle hajsu to bym nawet koszulkę w majtki wpuszczał
Marcin_92 napisał/a:
ale wami sie pierdoli... jak komuś jest wygodnie to i gumiakach może chodzić, a wielcy modyści niech sobie idą dyskutować z jacykówem i resztą wesołej ferajny
Ja zawsze myślałem że modysta/modystka to jest od wyrobu kapeluszy a nie od mody no ale co ja się tam znam
Steve sam na te skarpetki i sandały zwrócił uwagę w TG i się z tego zaśmiał czyli coś z buractwem ma to wspólnego
Co za różnica czy ktoś zakłada skarpety do sandał/sandałów czy nie ?
hananderwold napisał/a:
Pewnie ma polskie korzenie jak wszyscy znani ludzie na świecie.
Jego ojciec, Victor Tallarico, o pochodzeniu włosko-niemieckim, był muzykiem klasycznym, prowadzącym w Nowym Jorku własną orkiestrę Vic Tallarico Orchestra, nauczał także muzyki w Cardinal Spellman High School w Bronksie; matka - Susan Blancha - ma pochodzenie słowiańsko-czirokeskie, jej nazwisko rodowe Blancha jest przekształconą wersją oryginalnego polskiego nazwiska Czernyszewski.
doskok napisał/a:
w wielu krajach ludzie maja po prostu wyjebane czy chodzisz w sandałach, skarpetach czy na boso. No, u nas bywa inaczej.
Jacy ludzie?
Czasem zastanawiam się czy nie lepiej włożyć skarpety do sandałów niż trampki do garnituru. (patrz: celebryci)
Ja pierdole mam już dość skarpet, sandałów i klapek... Co Was kurwa obchodzi to czy gościu ma gołe nogi w laczkach czy popierdala ze skarpetą?
Wielcy znawcy mody wymyślili, że skarpetki i sandały to coś strasznego (sam bym tego nie założył), ale jakoś na calym swiecie tak chodzą żeby nie obcierać stóp. Polacy mają na tym punkcie jakieś kompleksy - dowartościowują się, że ktoś chodzi w takim zestawie i czują wyższość swoich adidasków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów