Steve Tyler w sandałach i skarpetach... Nie jest Polakiem, więc znaczy, że moda się przyjmuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SVcius napisał/a:
Ja pierdole mam już dość skarpet, sandałów i klapek... Co Was kurwa obchodzi to czy gościu ma gołe nogi w laczkach czy popierdala ze skarpetą?
Nic, śmiejemy się tak samo jak z dziewczyny z nieogolonymi nogami i pachami. Co nas to obchodzi? No nic, ale wygląda chujowo w tej części świata i dlatego się z niej śmiejemy.
Dlaczego nie ubierzesz się jak cygan w koszule z kurwa cekinami i buty lakierki do krótkich spodenek?
Kurwa, nie lubię jak ktoś chce mi mówić co mam robić. Jak się mi podoba to zakładam skarpetki do sandałów albo klapek, bo tak lubię i huj! A śmiać się to można już lepiej z lasek, które próbują chodzić w butach o dwa rozmiary za małe, albo z 20 cm obcasem...
To nie zwykłe sandały , tylko KUBOTA w limitowanej edycji Sport...
krzysiek0909 napisał/a:
Kurwa, nie lubię jak ktoś chce mi mówić co mam robić. Jak się mi podoba to zakładam skarpetki do sandałów albo klapek, bo tak lubię i huj! A śmiać się to można już lepiej z lasek, które próbują chodzić w butach o dwa rozmiary za małe, albo z 20 cm obcasem...
Przecież nikt ci nie mówi jak masz chodzić ubrany. Ubieraj się jak chcesz, tylko nie zapomnij wrzucić tu fotki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów