prawnikow.pl/forum/thread/124794,Policja-naduzycia-a-dziennikarska-pro...
prawnikow.pl/forum/thread/124794,Policja-naduzycia-a-dziennikarska-pro...
Pies go jebał .... :/ kurwa też nie
mawet mu wrzucić nie można
takich anomalii ludzkości może być niesamowicie tanie łatwe i przyjemne, najlepiej ołowiana ampułka 9 mm podana z szybkością jakiś 320 m/s profilaktycznie można podać dwie
Co trzeci post na tym kretynskim portalu jest tak debilny, ze zaczynam sie zastanawiac czy to nie serwis dla fanow pewnego poczucia humoru tylko dla dresow z ograniczona umiejetnoscia wypowiedzi.
A ja ciekaw jestem czy za tak ordynarne komentarze jak kolesia Pierdolca dostane to szanowni admini cos zrobia? Na ten serwis coraz zadziej mam ochote wchodzic bo to nie jest serwis dla fanow czarnego humoru tylko jakis jebanych debili ze wsi, z kompleksami i bardzo ubiogim slownictwem polskim... ale pewno znow admini skasuja moj post tlumaczac ze: Niski poziom intelektualny postu.
Co trzeci post na tym kretynskim portalu jest tak debilny, ze zaczynam sie zastanawiac czy to nie serwis dla fanow pewnego poczucia humoru tylko dla dresow z ograniczona umiejetnoscia wypowiedzi.
prosze,postawilem ci piwo bo widocznie masz jakies kompleksy
Troche wiecej dystansu i odrobiny tolerancji.
Jak Twoje dziecko bedzie homo to co zrobisz? Wyslesz na leczenie?
Co do filmu to wspolczuje palantowi. Zrobil z siebie blazna. Ogladajac go przypomnial mi sie Cygan.
Twierdzicie ze homoseksualizm to choroba. Ale ja wcale nie czuje sie chory.
Troche wiecej dystansu i odrobiny tolerancji.
Jak Twoje dziecko bedzie homo to co zrobisz? Wyslesz na leczenie?
Co do filmu to wspolczuje palantowi. Zrobil z siebie blazna. Ogladajac go przypomnial mi sie Cygan.
To właśnie wszystko się zaczyna od "odrobiny" tolerancji
Tu nie chodzi o tolerancję. To JEST choroba bo takie zachowanie jest wbrew natury i utrudnia przetrwanie gatunku gdyż "homosie" wolą pchać się w kakao i ani myślą o przekazaniu swoich genów (ale może dzięki temu będzie mniej pedalstwa)... co najwyżej chorych przyzwyczajeń. Cieszę się, że mieszkam w lekko zacofanym pod względem tolerancji kraju. Pedalstwa nie należy uważać za coś normalnego i leczenie tego jak seksoholizmu wydaje się być najlepszym rozwiązaniem.