18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Skasowana scena damsko-męska z filmu AVATAR
k................k • 2010-01-26, 20:11
Jak w temacie, czyli jak naprawde wygladala sex scena z avatara
Dla tych ktorzy maja problem ze zrozumieniem ang. tytulu:

AVATAR: sex scena Na'vi (ta skasowana/prawdziwa )

// temat poprawiono

Zgłoś
E................e 2010-01-26, 20:13
niesamowitą trudność sprawia tłumaczenie nazw filmików...
Zgłoś
k................k 2010-01-26, 20:28
prosze, specjalnie dla Ciebie dodalem tlumaczenie w opisie
juz rozumiesz ?
Zgłoś
E................e 2010-01-26, 20:30
kwak napisał/a:

juz rozumiesz ?

nie rozumiem debilnej mody na to że na polskim forum są angielskie nazwy tematów, już zrozumiałeś?
Zgłoś
R................g 2010-01-26, 20:35
Esne, może wrócisz do moderowania forum?
Zgłoś
E................e 2010-01-26, 20:37
Cytat:

Esne, może wrócisz do moderowania forum?

nie mam ochoty ale jak będzie masa dubli bo tematy (i tagi) zamiast po polsku będą po angielsku to jeszcze wspomnicie moje słowa
Zgłoś
k................k 2010-01-26, 20:43
tagi akurat sa po polsku. a jesli ktos bedzie chcial wrzucic sex scene z avatara, to chyba po tytule domysli sie, iz ten temat tez tego wlasnie dotyczy.

a poza tym, to co z tego ze to polskie forum. tak odgraniczmy sie od wszystkich, tylko polskie i chuj. nie uczmy sie innych jezykow, badzmy zagozalymi ksenofobami. moze jeszcze geolokacja ipkow i nie wpuszczamy innych niz z polski ?
Zgłoś
P................e 2010-01-26, 21:11
kwak nie zmienia to faktu że większość na tym forum to Polacy. Jeśli jakiś Anglik wpadnie na tą stronę, to sobie po prostu przetłumaczy translatorem z PL na ANG.
Zgłoś
bauer 2010-01-26, 22:37 1
Rozumiem, że w takim razie pan kwak nie będzie miał nic przeciwko, jeśli wrzucę filmik z opisem np. po japońsku? o tam filmik, dowcip np., anegdotę, artykuł itp. Sayonara.

"Tyle kurwa dróg pobudowali, a nie masz dokąd pójść" (J.S. Himilsbach)
Zgłoś
Noamek 2010-01-26, 22:40
Oh , it's fantastic , iyyyy
Zgłoś
k................k 2010-01-26, 23:13
@bauer, opis dalem po polsku i nie, nie przeszkadzaloby mi gdybys dal cos z tytulem po norwesku. bo moze kogos zainteresowaloby co to znaczy, poswiecilby chwile w googlach i moze nast. razem nie zawracalby dupy kazdemu co znaczy ten wyraz.

@PinkRose ok, ale w takim razie jesli ten polak nie zna tego wyrazu to moze w koncu sie go nauczy, ale jesli go zna to co za problem..
Zgłoś
E................e 2010-01-26, 23:25
nie po to wchodzę na forum z humorem żeby później w googolach szukać całych zdań po norwesku czy japońsku, ja wchodzę tutaj po to aby się pośmiać a nie w chwilach relaksu latać po tłumaczach bo jakiemuś użytkownikowi nie chciało się wysilić i po prostu napisać w swoim ojczystym języku tematu po polsku, ale zawsze można iść na łatwiznę i skopiować nazwę z serwisu z którego się filmik wstawiło

zresztą jak widać dużo się tutaj zaczyna zmieniać, na gorszę
Zgłoś
R................g 2010-01-26, 23:36
Esne napisał/a:

zresztą jak widać dużo się tutaj zaczyna zmieniać, na gorszę

Więcej ludzi = niższa jakość
Ale chyba przesadzasz
Zgłoś
k................k 2010-01-26, 23:47
poza tym nie skopiowalem nazwy. dopisalem po ang Tobie sie nie chce tlumaczyc i mi tez nie
Zgłoś
m................n 2010-01-26, 23:54
Zajebisty filmik! Leżę i kwiczę

Aha i Esne nie spinaj się tak bo ci się laczki od pocierania o krzesło zapalą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów