Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i chuj, no i cześć. Zaraz mu jakaś sfrustrowana madka awanturę odpierdoli, że tu małe dzieci i to nie miejsce na takie wygłupy.
jak jest głupia to zrobi co nie zmienia faktu że na hulajnogach też robią tricki i mała się może tam uczyć tego od najmłodszych lat no chyba że przyszła faktycznie z tępą madką 500+ tak sobie tylko pojeździć to zmienia postać rzeczy
Wpuśćmy dziewczynke na autostradę - też będą lamenty że ja tir rozjechał?
1-na skejtparku napierdalaja na bmx, deskorolkach i hulajnogach, madka wpuszcza dziecko a pozniej aj waj, antysemityzm, dzwonie na psy
2-na skejtparku brak zywej duszy, przychodzi kobieta z dzieckiem, niech mlody/mloda sie uczy od najmlodszych lat, niech bedzie mistrzem, niech robic cos w zyciu zamiast wpierdalac chipsy i grac na konsoli... a za chwile zjawiaja sie byczki i napierdalaja jak pojebani a dziecko musi sie ewakuowac.
W przypadku opcji nr 1 - niech madka zdycha a dziecko zostanie poddane bardzo pozniej aborcji - niech geny spierdolenia sie nie powielaja.
W przypadku opcji nr 2 - troche chujowa sytuacja. Wyobrazcie siebie, ze jestescie w restauracji i nagle kelner kaze wam wypierdalac bo przyszedl schetyna ojebac osmiorniczki i musicie zwolnic stolik, jak nie to wam sie moze stac kuku od jego ochroniarzy :/
sa 2 opcje :
1-na skejtparku napierdalaja na bmx, deskorolkach i hulajnogach, madka wpuszcza dziecko a pozniej aj waj, antysemityzm, dzwonie na psy
2-na skejtparku brak zywej duszy, przychodzi kobieta z dzieckiem, niech mlody/mloda sie uczy od najmlodszych lat, niech bedzie mistrzem, niech robic cos w zyciu zamiast wpierdalac chipsy i grac na konsoli... a za chwile zjawiaja sie byczki i napierdalaja jak pojebani a dziecko musi sie ewakuowac.
W przypadku opcji nr 1 - niech madka zdycha a dziecko zostanie poddane bardzo pozniej aborcji - niech geny spierdolenia sie nie powielaja.
W przypadku opcji nr 2 - troche chujowa sytuacja. Wyobrazcie siebie, ze jestescie w restauracji i nagle kelner kaze wam wypierdalac bo przyszedl schetyna ojebac osmiorniczki i musicie zwolnic stolik, jak nie to wam sie moze stac kuku od jego ochroniarzy :/
To skatepark, nie plac zabaw. Madki powinny być świadome tego, jak się tam jeździ. Tyle dobrze, że dzieciak ma ochraniacze, bo spotykałem bachory na hulajnogach bez choćby kasku. Jeden typek nie zajmie na raz całego skateparku. Wystarczy, żeby dzieciak miał trochę oleju w głowie i się rozglądał gdzie akurat nikt nie lata 3 metry nad ziemią. No ale jak jest taka madka, to i po dzieciaku zazwyczaj nie ma co się spodziewać dużych przebłysków inteligencji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów