Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak ja nie lubię tych pizd na deskach, obsrańców w krokiem przy kostkach. Ochroniarz zagrodził mu drogę więc obstawiam, że uprzedził go kulturalnie bez przemocy, że nie jest to miejsce do jazdy. Debil zaryzykował i bankowo ma złamaną rękę w 2 miejscach. Coś pięknego,
Dobrze, że masz lepsze zajęcia w życiu więc wracaj brandzlować się do grawiur w podręczniku od biologii...
Dobrze, że masz lepsze zajęcia w życiu więc wracaj brandzlować się do grawiur w podręczniku od biologii...
A co rycina robi w podręczniku do biologii ? Chyba sam nie za bardzo wiesz co to i chciałeś zabłysnąć. Z drugiej strony miałem konto na sadolu jak ty wchodziles dopiero w pełnoletność ( ponad 12 lat temu) a i tak bylem starszy od ciebie wtedy niż ty teraz.
A co rycina robi w podręczniku do biologii ? Chyba sam nie za bardzo wiesz co to i chciałeś zabłysnąć. Z drugiej strony miałem konto na sadolu jak ty wchodziles dopiero w pełnoletność ( ponad 12 lat temu) a i tak bylem starszy od ciebie wtedy niż ty teraz.
I to cie zastanowiło? Co rycina robi w podreczniku do biologi? Gowno ok schodzimy niżej, jak Ty gdy Cie rucha Twoj stary.
I to cie zastanowiło? Co rycina robi w podreczniku do biologi? Gowno ok schodzimy niżej, jak Ty gdy Cie rucha Twoj stary.
Widzę, że nie umiesz kulturalnie się z kimś "kłócić", to od razu uciekasz się do tekstów o Twoim starym? Mentalny 12-latek, idź stąd pajacu, proszę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów