📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i ... pozbawił tanatoplastyka pracy.
Mało brakowało i ugryzłby krawężnik.
Cieszy mnie ten filmik, chociaż nie tak bardzo jak filmiki z rowerzystami i motopizdami w roli głównej.
Cieszy mnie ten filmik, chociaż nie tak bardzo jak filmiki z rowerzystami i motopizdami w roli głównej.
Poszedł jak dzik w żołędzie.
jaki amator? całkiem sprytnie krawężnik ominął zębami
Jaki amator? Wypierdolił się zawodowo.
KonradMLW napisał/a:
Kilka centymetrów i był by fajny face-shot.
Kilka centymetrów i byłoby warzywo, albo zimny trup.
Każdy skejter bez ochraniaczy to zwykły hipsterski pozer co się nosi dla stylu z pustym łbem. Nie zdjają sobie sprawy jak łatwo mogą się połamać, a nawet zabić, ale to nawet dobrze. Im więcej takich debili, tym mniej takich debili.
URAGE napisał/a:
Kilka centymetrów i byłoby warzywo, albo zimny trup.
Każdy skejter bez ochraniaczy to zwykły hipsterski pozer co się nosi dla stylu z pustym łbem. Nie zdjają sobie sprawy jak łatwo mogą się połamać, a nawet zabić, ale to nawet dobrze. Im więcej takich debili, tym mniej takich debili.
Heh cały czas się zastanawiam jak połączyłes hipstera ze skejtem
JimmyBad napisał/a:
Heh cały czas się zastanawiam jak połączyłes hipstera ze skejtem
Niestety, w niektórych krajach dozwolone są związki homoseksualne.
AŁA KURWA! RZECZYWIŚCIE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów