18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
NiggaFromNR 2010-10-28, 14:40 2
@bloodwar jestes ograniczony jak kobieta w kuchni.

jezeli dla Ciebie odpowiedzialny czlowiek to TYLKO taki ktory wstaje o 5 rano do roboty i wraca pozno wieczorem do domu a kazdy rastafarianin zyje na zasilku to nie dosc ze nie masz pojecia o paleniu, ale tez o srodowisku w ktorym zyjesz. Ludzie maja rozne upodobania. Takze jesli chodzi o rozrywke. Jezeli nie mozesz pic bo masz problemy zdrowotne, albo jezeli po picu robisz sie agresywny i rozpierdalasz wszystko w pizdu (a zdarzaja sie tacy ludzie o czym powszechnie wiadomo) to myslisz ze poszedlbys na jakakolwiek imprezke, parapetowke itp itd? watpie.. bo nikt nie chce siedziec o herbatce patrzac jak inni sie bawia. Ganji nie mozna palic dzien w dzien, jak sie tylko wstanie rano tak jak papierosy, bo zniszczy czlowieka i to jest nieuniknione przy takim postepowaniu. Trzeba sie nia delektowac albo uzywac sporadycznie jak juz napisalem: na imprezkach itp. uuuppfff... ;D

ps. jezeli myslisz ze skiba i jemu podobni artysci tylko jezdzaa, spiewaja, zgarniaja kase i ruchaja co popadnie to jestes w wielkim bledzie. tacy ludzie tez maja domy, rodziny i marzenia... praca nie swiadczy o czlowieku tylko to co mowi i robi. Twoja wypowidz moim zdaniem byla denna, pozbawiona argumentow... generalnie beznadziejna. idz sie zabic

z pozdrowieniami xD
Zgłoś
iLikeAdolf 2010-10-28, 15:01 2
Komercja to ścierwo ! kto nie jarał raz w życiu marychy ch*ja szczerze wie jak to jest ,ale nie no lepiej jest wódę i denaturat chlać na dworcach.
@bloodwar pie*dolisz tam , po maryśce jest taka wena jakiej nawet nie ogarniesz
pozdro.

Die Die Die !!!!
Zgłoś
b................c 2010-10-28, 17:28
Proste że tak. Dobry joint dobre piwko zajebiste towarzystwo = wyjebany wieczór. Czego chcieć więcej ? ;D
Zgłoś
Achajka 2010-10-28, 18:17
Kto chce będzie jarać, kto nie to nie, proste?
Jeśli zalegalizują gandzię, nikt nikogo nie zmusza, żeby palić, każdy ma swój rozum, więc o co chodzi?
Zgłoś
yadam 2010-10-28, 18:31
@up to nie ameryka. polacy nie maja umiaru w niczym wiec i z tym tak bedzie

Przed skrytykowaniem wypowiedzi
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Zgłoś
Lumpex75 2010-10-28, 20:09
Pewnie wasz mudzyn z pająkiem na głowie się wkurwił że ze macie nowego patrona
Zgłoś
Achajka 2010-10-28, 20:55
@yadam: No to jeśli nawet nie będą mieli umiaru, co to kogo obchodzi? Każdy żyje własnym życiem..
Zgłoś
W 2010-10-28, 23:21
niech blondyna lepiej zajmie czymś innym niż wypowiadanie się. 'to są substancje psychoaktywne. i one powodują, że zmienia się nasze myślenie.' a alkohol to czym niby jest?
Zgłoś
yadam 2010-10-29, 14:18
@achajka
no w sumie i tak mam ten kraj w dupie (bo fajna to my mamy tylko historie)

Przed skrytykowaniem wypowiedzi
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Zgłoś
tofur 2010-10-29, 17:03
@bloodwar
czyli każdy normalny i praworządny obywatel powinien zapierdalać 12 godzin na dobę i wstawać o 5 rano? ciekawe co ty wiesz o życiu skoro spędzasz je w pracy. Nie tylko ty płacisz podatki moj drogi. kazdy placi. mierzi mnie to, ze z tych podatków (miedzy innymi moich) oplaca sie kolesi ktorych praca polega na sciganiu gosci takich jak ja. moje zdanie natowiast moge sobie wsadzic w odbyt, bo mamy demokracje i spoleczenstwo w wiekszosci nie potrafiace samodzielnie kierowac swoim zyciem. ktos musi kazac, zakazac, zdelegalizowac, zalegalizowac. nie potraficie panowac nad swoim zyciem? nie odpierajcie prawa do tego innym

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów